EceMiran Ilknur25 Tam 6. Haftasında değil ama 6 hafta 5 günlükken duyduk. Muhteşem bir duygu. Ama doktor bana 7. 8. Haftaya kadar duymaya biliriz demişti. 😊
Ilknur25 Tgbabsra yaaa bende yarın gidicem burdan hesaplamaya bakarak 5+4 üm duyabilirmiyim acaba diyorum
Aysmnv35 6 buçukta duyduk dün Harika bi duygu yıldız gibi yanıp yanıp sönüyor kalbi miniğimin masaaalh bize ☺️🤩❤️🤲🏻
Tgbabsra Ilknur25 duyarsın İnşAllah duymasan da çok şey yapma doktor bana senin cocuk yaramaz olacak galiba acelesi var normalde pek nadir bu haftada duyulur dedi
Bbebek Ilknur25 ben de sizin gibiyken duydum.Ama duyamazsabız da telaş yapmayın, bazı bebeklerin ilerleyen haftalarda duyuluyormuş
Aysmnv35 Ilknur25 insaaalh gönlünü ferah tut zaten bizim icin bu başlangıç sonra cinsiyet sonra tekmeler derken rabbim görmeyi nasip etsin ☺️😂🤲🏻
Elifyilmaz Kizlar bende 4 hafta 3 gunlugum cok merak ediyorum yawrumun kalp atisini ne zaman duyucam diye bayramfan sonra gidicem imsAlah duyarim 💕💕
Elifyilmaz Tgbabsra yaa neyse saglikli olsunda gec duysamda bisey olmaz ilk gebeligim ve 1 yil sonra kavustum bu guzel ana o yuzden cok heyecanliyim 💕