tbrs Pptya Ben 3 sene önce orada yapmıştım, yine orda yapacağım Mayıs ayında nasip olursa :) ben özgür hanıma gidiyorum
Pptya tbrs Bana da çok uzak bir hastane daha önce geçirdiğim operasyon dan dolayı ayni Dr uma gidiyorum 🙈 muayenelerde eş almiyorlar ya😔
Pptya minik_mucizemmmm yaaa bnde nasil memnun musunuz 🥰 kaçıncı hafta bu arada sezaryan için gün kaçıncı haftada veriliyor merak ediyorum 🙈
minik_mucizemmmm Pptya çok memnunum her sorduğum soruya sıkılmadan tek tek açıklama yapıyo aşırı ilgili ama tek sorun muayeneye eşimi almaması o konuda üzdü 😟13. haftadayım,normal doğum için gün veriyor sezeryanı bilmiyorum ☺️Siz kaçıncı haftadasınız?🥰
Pptya minik_mucizemmmm ben 31. Haftadayim çok uzaktan gidiyorum hastaneye acil doğum zamanı Dr u arayabliyormuyuz nasıl oluyor hastane odası süsleniyor mu neler lazım hastane çıkışı için bunları merak ediyorm aslında😍 bu arada bende çok seviyorum Meryem hanımı 🥰
meliketna 4 sene önce orda yaptım mayısta yine orda yapacagım Allahın izniyle .eş leri yakın zamanda almıyolar vaka sayıları arttı diye 1 ay önce girebiliyorlardı selin hanıma gidiyorum bnde memnunum
Pptya meliketna evet 31 haftaligim eşim totalde 2 kez girebildi 🙈 şoför gibi git gel yapıyor babamız sadece umarım hastane ziyaretleri kabul ediyorlardır
minik_mucizemmmm Pptya diğer doktorlar eşleri kabul ediyo ama bizim doktor niye kabul etmiyo anlamadım
Pptya minik_mucizemmmm evet kendisi daha önce gecirdi diye düşünüyorum ağır geçirdi sanırım çok kötü oluyor ama ya babalarda o maneviyatı tatmak istyor😑