semanurcennet Melekeroglu ben gebe polikliniğinde yaptırdım. Sıra vs de beklemedim saatli olduğu için önceliği bana verdiler zaten
Kbraa1221 Özel hastanede yaptırmak maliyetli 300-400 civarı sağlık ocaklarıda yapıyor bende orada yaptırıcam ☺️
BusraOzhan Civcivinannesiii ben sağlık ocağında yaptırdım eczaneden içeceği aldım sağlık ocağında testlerini verdim
Kbraa1221 Hlime50 85 mii😳 il il hastane hastane değişiyor tabi ki ama baya uygunmuş sizin ki. Benim gittiğim hastanede böyle
seherbyrktr Ben de özel hastanede yaptırdım ama benim doğum paketinin içinde vardı ayrı ucret ödemedim
gamzosgamzos Melekeroglu evet canım bende sasirdim 2 bucuk sene once ilk kizima hamileyken baska bir ozel hastanede 100 un uzerinde odemistim 😊
Melekeroglu ipekveannesi öyle mi umarım sağlık ocağından sağlık ocağına farketmiyodur Ne güzel keşke tüm testleri yaptırabilsek sağlık ocağında
ipekveannesi Melekeroglu artık çoğu testleri yapıyor sağlık ocakları troid takibini sağlık ocağında yaptırıyorum kan değerlerine falanda bakıyorlar. Sorun hemşirenize isterseniz.
Poyrazin_annesi 90 liraya yaptırdım. Bızım burdakı saglık ocagı seker yuklemesı yapmıyormus. Bıraz tehlıkelı dedı fenalasanlar oluyor burada müdahale edemıyrz dedı