Sevim-b Merhaba hanımlar Sormak istediğim tecrübeli annelere hastanede depend emici külotlar kurtarıcı oluyor mu ve alırsak kendi bedenimizi mi tercih etmeliyiz? Örneğin M giyiyorum ama L mi tercih etmeliyim?
Minekorkmaz Sevim-b kurtarıcı bence ilk gebeliğimdede aldım simdide aldım. Bende normalde m giyiniyorum ama L aldım lastıklı çünkü.
Zeyyyn Sevim-b ilk 1 hafta giydim L beden aldım ben doğumdan sonra hemen göbek gitmişti lastikli kısmı sıkı olablyor
Imasleeper Sevim-b nerden alacaksınız dependi uygun bi yer var mı?? 1 ay önce felan şok markette 37 tlye görmüştüm bugün Migrosa girdim dedim girmişken alayım 72 tl olmuş aklım gitti 😂
iremss Sevim-b 70 küsür kilo ile doğuma gittim L aldm rahattı hastanede hasta bezi eve çıkınca devam eden kanamada depend kullandm yine terch ederm
Fulyaaa1 Aylinulu 60 cnm şuan 31 haftalık doğuma kadar alırım da aslında dar değilde rahat degil diyelim hele sezeryen için sıkar
aselveannesi17 Sevim-b depend büyük beden alsanızda çıkarınca ufacık bişi çıkıyor 😅 baya esniyor o yüzden büyük alın bence her türlü olur ben sezeryan oldum içinde 9 tane vardı 3-4 tane kullandım gerisi kaldı sonra normal pede geçtim fiyatlar çok yükselmiş maalesef