benimmdunyamm Arkadaşlar donmus embryoda çatlatma iğnesi kullanan oldu mu trasnfer öncesi cevaplar çok önemli
moom222 benimmdunyamm cnm üç kere bnde donmuş embriyo transferi oldum ucundede kullandım şuan 9+4 hamileyim doktor protokolüne göre değişiyor ben iki doktor değiştik ikiside kullandı igneyi
zclkkubra benimmdunyamm kullanıp neyi çatlatacaksınız zaten yumurtalarınız toplanmış spermle birleştirilip embriyo haline gelmiş diz direk transfer aşamasından başlayacaksınız
benimmdunyamm mucizegebelik6 arkadaşım için sordum of çok paraci bir yere düştü bu kız habire birşeyler çıkartıyorlar kız strese girdi o sor dedi ona vermişler ne alakaysa
benimmdunyamm Furkanefeninannesi arkadaşım için sordum of çok paraci bir yere düştü bu kız habire birşeyler çıkartıyorlar kız strese girdi o sor dedi ona vermişler ne alakaysa
benimmdunyamm mirage333 arkadaşım için sordum of çok paraci bir yere düştü bu kız habire birşeyler çıkartıyorlar kız strese girdi o sor dedi ona vermişler ne alakaysa
mucizegebelik6 benimmdunyamm akıl var mantık var çatlatma iğnesi yumurtayı çatlatmak icin kullanılır. Ztn olusmus embriyo bebek yani çatlatma iğnesini ne icin kullanacakmış o nasıl bi doktormuş saçmalığa bak
moom222 mirage333 catyalan yumurta içine embriyoyy koyup doğal yolla gebelik olmasını daha sağlam olmasını saglamak
CansuDRY moom222 Embriyo yumurta ile spermin birleşmesi ile oluşmuş hücre topluluğu zaten. Döllenmiş bir şey hangi yumurtanın içine konulacak. Çok saçma geldi.🤔
moom222 zclkkubra bu tedavide iki aşama var doğal siklusla uygulanan tedavilerde çatlama iğnesi kullanılır bn kullandım heosindede tuttu
moom222 mirage333 doğal siklus canm bu annenin kendi hormonlariyla takviye almadan hamile kalmasını sağlıyor ben öyle hamile kaldım ikincisi dışarıdan uyarılma hormon takviyesi alma bunda çatlama iğnesi kullanılmiyor
Armess_loya moom222 yani tutanlar çatlatma iğnelı tedavi memorialda oldu, acıbademkiler olumsuz mu sonuçlandı, doğru mu anladım, bu arada hayırlı olsun sağılıkla doğsun yavrunuz 🌸🧿
mirage333 moom222 hangi il?? Benimki normal embriyo transferi disardan hormon dediginiz :) birsuru ilac kullandim halada kullaniyorum.. çok şukür tuttu tabi