16Gizem16 Merhabalar bugün 8 hafta olduk yalnız bütün belirtiler şak diye kesildi sadece göğüs ağrısı ve şişlik var herhangi başka ağrı kanama vs yok ama içimde bir şüphe oldu nedense sizde durumlar nasıl?
HappyBabyy 16Gizem16 bir gün harika hissediyorsun bir gün çok kötü. Hiç kötüyü düşünmeyin. Bende 8. Haftada 2 gün çok iyiydim dedim birşey mi oldu? Sonra 3. Gün bulantı daha şiddetli geldi. İyiye odaklanın 😍
Zeynepyus 16Gizem16 canım bende aynı senin gibi düşünüyodum 8 hafta da birden kesildi benimde bende korkmuştum ama dün tekrar başladı bulantılarım bir gün iyi bir gün kötü olabiliyosun
16Gizem16 Teşekkür ederim olsa bı dert olmasa bı dert hemen panik göremeyince insan daha bı evhamlı oluyor sanirim
Susu_09 10.haftada bende kendimi daha iyi hissetmeye başladım bel ağrım kasık ağrım kalmadı dedim ertesi gün yine oldu bir iyi bir kötü oliyor insan
16Gizem16 Şükür tek değilmişim valla bişey oldu sandım gerçi doktorum ilaç verdi düşük için önlem amaçlı bir kaybım var ondan heralde çok endişeli oluyorum
Zehragniken 16Gizem16 bende bugün tam 8 hafta oldum. Bu zamana kadar göğüs agirisi dışında biseyim yoktu. Sabah 6dan beri ayaktayım bulantidan dolayı hiç uyuyamadım
16Gizem16 Zehragniken benimde ilk zamanlar bulantım çöktü sürekli oluyordu miğde yanması falan kasık ağrısı aynı adet olcakmis gibi bır anda kesildi hepsi