Bssrrr Merhaba kızlar 36 haftalik hamileyim ve bebeğim baş geliş de değil makat geliş de değil. Karnında yan duruyor yani kafası karnımın solunda ayakları solumda 😅 bu bebis artık dönermi sizce ?
Beyzanuraslan Bssrrr benimde öyleydi sonra doğum pozisyonu aldı sonra da makat geliş oldu ve mecburi sezeryan oldum 🙄 nasipte öte yol yok doktorum hep derdi bebek nasıl dünyaya gelmek isterse öyle gelir kendini kasma boşa derdi
Elika0 Bssrrr benimde öyle canım 37.haftadayım. Pazartesi gidip sezeryan günü alacağım doktorum artık dönmez dedi. Sezeryana 39.hafta yapıyolar sanırım. Pazartesi 38.haftamda olacağım çünkü bi hafta sonraya randevu verirse 39.haftamda almış oluyorum
Sedaaaa2 Bssrrr ay bende 33 deyim valla 30 da gittim makat geliş dedi şimdi kafası sol gogsumun altında ayaklar ortadan mesaneye vuruyor o gunden beri beklyrm donsun die bana mısın demedi sıpa 37 38 e kadar yolu var dıyorlar amma 😂😂😂bakalm neler olacak
Bssrrr Maalesef erken doğum riskim var çok harsket edemiyorum. Dönmezse kaçıncı haftada sezeryan yaparlar acaba
Bssrrr Portakallikeek bende biran önce normal yada sezeryan farketmeden doğurmak istiyorum. Çok zorluyor son haftalar.
Bssrrr Sedaaaa2 dönebilir canım seninki çünkü benimki 33de baş gelisdi sonrasında dönüp bu pozisyonu almış
Bssrrr Sedaaaa2 daha yeni doktorla konuştuk bizimki sezeryan doğum olucak nasipse. Bebekler nasıl isterse o şekilde geliyolar canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
mucizegebelik6 Bssrrr 38e kadar döner. Sonuçta kafa mide de degil yanda duruyor. Düşün yanı son dakka mideden doğum pozisyonuna gecen bebekler var
giresun Bssrrr ben 37 oldum hala dönmedi bugün kontrol gittim doktor ilk doğumda bu haftadan sonra dönüş beklemiyoruz dönse bile kanala girmez dedi ama 39 kadar beklicez yine