minikaras mommiracle negatif ama kaç işte e nabızın varsa bir bak benim doktor negatif deyince emin olmak için kafamı bilgisayarına sokupta bakmıştım😂
mommiracle minikaras baktım şimdi ordan 0.5 yok yaniii herhalde igne etkisiyle olamadımm regl yakın zamanda olurum bende de bu ay yok kızlar hepimiz için hayırlısı olsun 😊
minikaras mommiracle o zaman cuma tekrar ver yine negatif çıkarsa 1 hafta felan bekleyip tekrar kan verin yine negatif olursa doktora görünmenizde fayda var
mommiracle minikaras öyle yapıcam polikistik var bende femara+ovitrelle kullandım ilaçtada geç crvap vermişti yumurtalıgım mm si adet olmazsam cuma tekrar vericem 16. Günüm olmus olur hemde
minikaras mommiracle Çok düşük ya inşallah yükselir bak hala adette görmemişsin olmasa bile canını sıkma biliyorum çok zor bir süreç ama sonra ki ay inşallah tutacak🌸
mommiracle Kızlarrr napıyorsunuzz benim 17. Gün hala regl olmadım doktoru aradım testlerin negatif oldugunu söyledim pazartesi gününe kadar regl olmazsam muayeneye çagırdı pazartesiii inşaAllah kötü birşey çıkmaz
mommiracle mommiracle kızlarrr bugün regll oldummm napcaksınızzz bu ay kendi haline mi bıraktınızz yoksa doktor falan klomenle devam mı 💐