minikaras Snglseyma kan verdim normalde sürekli 1.20 çıkan değerim iğnenin etkisiyle 1.70 çıktı yarın 15.günüm kan verecem
mommiracle minikaras kız o görümceni bana gönder ben onu bi yoluyım kendine gelsin terbiyesize bak insanı pskolojik olarak bitiriyor. Hem cinsimiz birde destek olucagına boşver sen umursama Allah çıkartır
minikaras mommiracle kız keşke aynı memlekette olaydık beraber yolardık görümce örümcek gibi bişeymiş lanet şeyler ya zaten artık görüşmüyoruz
minikaras Zeynfar Benim bildiğim kadarıyla 12 gün maksimum 15 gün sürmesi gerekiyor mesela benim iğnenin etkisiyle kaset testim silik çıktı
Zeynfar minikaras işte benimde silik yok iğne etkisi bile bide 10. Gün olmasına rağmen gitmiş o etki belkide hiç olmadı keşke önceki günler deneme amaçlı yapsaydım
Zrfbysl İkinci çatlatma iğnesini oldum ilki kimyasal gebelik oldu doktor bu ay kalırsın sıkıntı olmaz dedi 16 gün oldu iğne yaptıralı 3 gün gecikti adetim dün test yaptım idrar negatif çıktı ne zor bi süreç adet belirtim de yok
mommiracle Zeynfar öyle diyince sen bende yaptım merak ettim 9. Günüm hafif silik bir çizgi çıktı ilacın etkisi var hala demekki neden öyle sende oldu acaba