Yagmur2210 Gulcingezer bir hafta boyunca 1 adet avakado yiyebilirsiniz tutunmaya destek oluyor diye biliyorum
funnymummy Gulcingezer avokado tüketebilirsin çatlama için havuç tüketebilirsin yumurta süt yoğurt felan başka varsa tam bilemiyorum 💁♀️
Nazlimom Gulcingezer yumurtlama günlernde avakado, onun harici günler havuç yemiştim eşimde kabak çekirdeği çitlemişti
PrensesFiona Gulcingezer arı sütü bal polen karışımı ama yumurtlamadan sonra değil adetliyken başlarsanız daha iyi olur. Yumurta kalitesini artırıyor. 5. denemede bu karışımı yediğim ay nasip oldu.
Gulcingezer Nazlimom yumurtlama haftasindaym su an bakalm tutucak mi aylar sonra ilk deneme acaba yumurtlamadan kac gun once girilen iliski tutuyor
funnymummy Gulcingezer stres yapmamak en önemlisi canım var mı oldu mu acaba diye düşünmemeye çalış bizim yumurtlama öncesi gün ve çatlama 2. Günü olan ilişki sonrası oldu şükür olmayacak diye düşünüyordum ama 😅
Nazlimom Gulcingezer yumurtlamadan önce gün aşırı ilişki yumurtlama oldugunuz günü gördüğünüz gün dahil 3 gün ilişki ben ovülasyon la takip yapmıştım bir gebenin günlüğü sitesinden aldım instagramda orda bilgilerde paylasıor
Mimimomo Avokadoyu ben de duymuştum. Bir de iç ısıtan sıcak sulu yemekler çorbalar duydum ama artık ne kadar işe yarar bilemem 😅 ben de bugün itibariyle iki haftalık bekleme sürecine girdim, bu yiyecekler ağırlıklı beslenmeyi planlıyorum.
Gulcingezer Mimimomo bakalm demekki ayni zamanlardaydik regl tarihin neydi bu ay ? Bakalm saglikli beslenmek onemli Folik asit d vitamini de aliyorm ben
Mimimomo Gulcingezer 30 aralıktı ilk günü ama döngüm biraz uzun benim. Yumurtlama testi artı belirti takibiyle takip etmeye çalıştım. Artık bekleme sürecine girdik bakalım 😇 folik asitli multivitamin ve d vitamini ben de alıyorum. Bu ay ilk denememiz bakalım nasıl gidecek..
Gulcingezer funnymummy ben zaten bi kere tek seferde hamile kaldim ama kaybettim agustosta tekrar da denemedik henuz baya bilgiliym aslinda bu konuda ve ovulasyon ile ama bakalm kismet tabi
Gulcingezer Nazlimom ben ovulasyon yorumlamada master yaptim sayilir :) ek gidalarda anneler neler tuketiyor merak ettim Ben ilk gebeligimi oyle elde ettm ama kaybettim
Nazlimom Gulcingezer bende prolaktin yüksekliği vardi ilaç kullanmıştım sonra bir gebenin günlüğünde gördüm havuç ve avakadoyu
Gulcingezer Nazlimom baklm yemeye basladm tutar mi tutmaz mi sadece 1 kere iliski oldu gerisi hayirlisi olamayabilir