annesinin_beybisi kızlar bende sersemlik , aşırı uyku , mide bulantısı baş ağrısı sanki hamile değil de hasta gibiyim bu durum inslalah uzun sürmez çünkü yatağa bağımlı halde yaşıyorum resmen😐 sizde de durum ayni mi yoksa sadece ben mi boyleyim
Merve_0109 annesinin_beybisi 16 hafta sürdü 33 haftalık gene başladı ama ben mezun oldum Allah yardımcınız olsun hepinizin ❤️❤️
Karelinannesi Bugün 8 haftalık oldum 2 haftadır iştahsızlık var acımdan ölmesem yemek yemek istemiyorum zaten midem de almıyor ama bulantım yok bide hafif halsizlik var 🤷🏻♀️
Bsrdncrn 8 haftalığız. Biraz riskimiz var bu hafta raporlu evde yatıyorum hep . Progestan kullanıyorum herhalde o da halsizlik uyku hali yapıyor yattıkça yatasın geliyor
annesinin_beybisi Bsrdncrn ben de kullaniyordum lekelenme bitince bıraktım birkac gündür kullanmiyorum ama yine kafam sersem gibi
Melisahinn annesinin_beybisi 6+1 ile selam 🖐🏻çoğu postta denk geliyoruz görüyorum sizi ☺️ ara sıra kasık ağrılarım oluyor ve bulantılarım başladı midem yanıyor gibi böyle değişik bir şey bol bol dinlendiğim için yok uyku ihtiyacım olmuyor genel olarak böyleyiz bakalım neler bekliyor bizi ☺️
annesinin_beybisi Melisahinn aleyküm selam biz de 6+6 olduk ☺ neler bekliyor bilmiyorum ama inslalah bundan daha kötüsü olmaz😐 bulanti icin dün prilam dr kullanmaya başladım ama hic etkisi olmadı
AyMeh94 annesinin_beybisi evvet ya kuzum Bendede o durum.sanki hamile diyilde hastayim.kendimi oyle his ediyorum
Buseeeeeeeee annesinin_beybisi bende böyleyim hic bişey yapasım gelmiyo sürekli yatıyorum 6+5 şuan biz
annesinin_beybisi Buseeeeeeeee evet sabahtan beri yaptığım tek şey camasir astim bir de aksam yemeği yaptim bu durum canımı cok sıkıyor kafam hiç yerinde değil yarı baygın halde gibiyim
Ahg annesinin_beybisi progestan kullanmanın da etkisiyle halsizlik baş dönmesi mide bulantısı kafamı kaldıramadan yatıyorum ben de
Ahg annesinin_beybisi hadi ya ben ondan dolayıdır diye kandırıyordum kendimi tuvalete gidip gelince bile yoruluyorum sanki normalde aşırı hareketliydim çalışıyordum bir de tembelleşmiş hissediyorum 😊
annesinin_beybisi AyMeh94 valla 1.5 ay daha böyle yarı baygin yasayamam😁 yataktan kurtulup bir yerlere gitmem lazm evde olduğum sürece yatağa bagimliyim