Smybbs Nasil bir tepkiyle karşılaşırım , doktorumla ters düşmek istemiyorum, ama zaten maddi olarak da zor bir süreçten geçiyoruz, sadece riske atmamak için tüp bebekle oldgunicin özele gidiyoruz.
Zehra9616 Smybbs muhtemelen herhangi bir sakatligi olsa kabul edicekmisin dicektir hiddetli bi sekilde her doktor ayni tepkiyi veriyo cunki
Bebekisi Smybbs Ben ilk başta istediğimi söylemiştim daha sonra ne olursa olsun bu bizim çocuğumuz diyerek vazgeçmiştik. İstemiyorum dediğimde ters tepki vermişti ama istiyordunuz diye. Hastalığı çıksa tedavisi olacak mı dedim hayır sadece bilginiz olacak dedi o zaman gerek yok deyip kestirip attım. Bende doktorumla çok iyiyim o an öyle tepki verselerde bir dahaki kontrollerde vs bir sorun çıkmıyor.
cilem01 Smybbs bende yaptırmak istemediğimi söyledim hiç bir tepkisi olmadı açıkladı sadece birde form imzalattı . Sonuçta biz anne-babanın kararı.
litfenama Smybbs tüp bebekse mutlaka şiddetle tavsiye edecektir diye düşünüyorum. Devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz.
Smybbs Zehra9616 bu tepkiden korkuyorum işte . Yani her halükarda benim çocuğum.insallah sağlıkla olsun hepimizin .. e tedavisinde yoksa bilmek sadece stresli bir hamilelik demek
dilara0605 Smybbs benim doktorum bidahaki kontrolünde ikili testler hakkında konuşuruz ne istediğine karar verirsin ona göre hareket ederiz demişti. İlla yaptır ya da yaptırma demedi çünkü sonuçta aldırıp aldırmamak bize kalmış birşey bi sorun olursada aldırmayacaksan çoğu doktor gerek görmüyor çalıştığım hastanede bir süre de kadın doğumcuyla çalışmıştım bi sıkıntı çıktığında aldırırsan yapalım aldırmayı düşünmüyorsan geerek yok diyordu oda hastalarına
ikizlerinannesi97 Benimde bugün kontrolüm vardı 2 li tarama yapılıyor bu haftalarda dedi bende yaptırmak istemiyorum dedim sen bilirsin dedi gayet doğal karşıladı. Senin tercihin bence
ikizlerinannesi97 Smybbs inşAllah 🤲 benim Doktorum normal karşıladı ama kocam karşılayamadı tutturdu illa yaptıralım içimiz rahat etsin diye 😅😅😅
3mlek2bebkannesi Smybbs benim doktorum zaten kesin tanı degil sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmüyosan bencede gereksiz ama ben doktor olarak söylemek zorundayım karar senin demişti canım doktorum ❤️❤️
dugmeannesi Smybbs kuzum ben yaptırdım bir kan veriyosun sadece . Ha doktoruma da dedim yaotirmasam nolurki filan diye oda senin vereceğin kadar bebekde bir sorun varsa aldircakmisin dedi yoo dedim zaten kesin bir tanı koymuyormus o kan testi . Benimde eşim ısrarcı oldu yaptirmamiz için . Yaptırmadıgim 3 lu tarama amniyosentez (karından su aldirmakdi galiba ) vs de var sadece imza attım yapmak istemedigime doktorumun bilgilendirdigine dair . Detayliyi mutlaka yaptırın ama siz bilirsinizde. ❤
kbrkrblt16 Maddi olarak özelde yaptırma imkanınız yoksa devlet hstanesinde yaptırabilirsiniz doktorunuz sert tepki bile verse cocuk sizin karar sizin bence takılmayın 🌸
bluees1207 Smybbs ben şu şekilde söyledim. Biz bebeğimizi down da olsa aldırmayı düşünmüyoruz o da bir can sonuç olarak. Ve down olma ihtimali çıkıpda down olarak doğmayan birsürü bebek var. Ben bunları duyup moralimi bozmak istemiyorum demiştim ,doktorum da bana çok haklısın ben bunu söylemek zorundayım ama down sendromu tanısı konulmasının nedeni aldırmak için değil ben yaptırmanızı isterim çünkü down sendromlu çocukların kalbinde de genelde problem oluyor eğer down ise doğum sıradında kardiyoloji yoğun bakım doktoru ve yoğum bakımı hazırda bekletip direk müdahale edilmesini sağlayabiliriz süpriz olmasındansa hazırlıklı olmaktan yanayım dedi ve bu düşünce bana çok mantıklı geldiği için bu taramayı yaptırdım.
mihraveannesi Smybbs benim doktorum siz bilirsiniz dedi saygı duydu ama detaylıyı yapın dedi detaylıyı yaptım ikili yaptırmadım sonuçta Allah korusun bi sıkıntı olsa da aldıracak değiliz diyerekten yaptırmadık🌺
bluees1207 Smybbs eğerki bu taramayı perinotoloji yapıyorsa fiyatlar pahalı ben en uygun Fiyatı istanbul için söylüyorum koç üniversitesi hastanesinden aldım. Kan ve muayene toplam 852 tl ödedim diğer tüm hastaneler 1200-1450 arasında fiyat verdiler. Ama benüm doktorum mutlaka perinotoloji yapsın dediği için fiyat bu şekilde bazı doktorlar normal kadın doğum doktorunud kabul ediyorlar onlardada muayene + 50-100 tl max. kan ücreti olur. Ben ilk devlete gittim orda saçma sapan bebek beslenemiyor besleyen damarlar dar diye bir cümle kurdular bakan asistandı. Öylr olunca mecbur özele gittim 1 saat detaylı inceleme yapıldı Ve hiç birşey olmadığını öğrendim gitmeseydim bende birsürü kuruntu yapıcaktım yalandan stres