Denzzzo Merhaba kızlar 13+3 özele gittim .Cinsiyeti kız dedi ama hemen alışveriş vs yapma die ekledi . Özele gidip cinsiyeti değişen oldumu şuan 15+4 oldum 🥰
HGulsah Denzzzo 14 haftam da erkek dedi kesin net yüzde yüz özel hastane,sonra devlet te yüzde altmış beş erkek gibi dedı 16 haftamda detaylı yı bekliyorum belki içerde cinsiyet ameliyatı olmustur 😂
ipekveannesi Denzzzo net olarak bacak arasını gördüyse değişmesi zor bence. bende 14 haftalık öğrendim kızımı da oğlumu da. Doktor bacak arasını banada gösterdi.
Denzzzo HGulsah okdr çok şey okudum ki heheh benim için mühim değil ama hazırlık heyecan tabi kafam karıştı belki benimkide cinsiyet ameliyatı olur 🤩
Siner HGulsah biran sonra değişti diceksiniz zannettim:)Bana da 14te yüzde yüz erkek değişmez dedi özelde merak ediyorum ben de. 16da gideceğim tekrar
Kaderbastu Bende 14+2 de gittim özele kız dedi ama alışveriş yapma dedi bakalım bir ay sonrasında değişecek mi 😀
Sbldgn Ceyceyli bacak arasını göremedik ama doktor üç çizgi var kız dedi erkek olsa çıkıntı olur demişti
Denzzzo Sbldgn aynı şeyi benim doktorum söyledi fakat bekle dedi alışveriş için zaten ona darlandım yani gittiğim yerde Acıbadem şaka gibi hem üç çizgi hem bekle garip 🤔
Sbldgn Denzzzo bende medicana ataşehir takipliyim ama başka doktora gittim hemen gördğ erkek olduğunu mesela doktordanda kaynaklı hastaneden çok başka doktorada görünebilirsin