Bsrabzks Merhaba güzel anneler İstanbul/Gaziosmanpaşa da önerebileceğiniz özel hastane ve doktor var mı ?
Busrabaksii Bsrabzks Gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezine gidiyorum ben Ahmet Vehbi Koca doktorum. Şafak hastanesi ve yeniyuzyil da doğum yaptırıyor. Muayene 200 TL. Bir muayene bir kontrol olarak tek para ödeyip iki defa gidiyorum. Doğum şafakta 4bin. Yeniyuzyil 8bin
SevvalArman Asya hastenesi çağla hanıma gidiyorum memnunum şuan muayne ücreti 165 nst 30 tl ama sürekli zam geldiği için fiyatlar sabit kalmıyor malesef
Bsrabzks Melek40 ben normalde yeni yüzyıla gidiyorum doktorumda çok iyi ama doğum ücreti çok fazla 7000 TL dediler o yüzden başka doktor bakıyorum yeşim hanımı bir kaç kişi daha önermişti nasipse ilerleyen zamanda ona gidicem bakalım
SevvalArman Bsrabzks yeşim hanımın muayeneleri çok dolu oluyor ileri tarihli randevu veriyorlar arayıp bi bilgi alın derim daha sonra mağdur olmayın randevusuz hasta bakmıyor eğer ilk gidecekseniz, sürekli gelen hastaları nasıldır bilemiyorum