Aylinnnnnnn adet sancısı gibi ama aynı zamanda rahimden bıçak sağlanması oldu. Hani böyle üşütürsünüz de sancı olur ya öyle 3-5 sn sürüyoedu ama zıplatıyordu beni. Birde geçen hafta enfeksiyon çıkmıştı tek kullanımlık antibiyotik içmiştm ben o geçmedi de sancı yapıyor sandım. Ayağa kalkınca kasıkta böyle dolgunluk hissi vardı Doktoruma yazdım böyle böyle sancım var sanırım enfeksiyon geçmedi diye o da gel görmem lazım dedi. Gittğimde ultrasonla baktı bebek gayet iy ama bajinal muayene yapmam lazım dedi. Öncelikle ördek ağzı demilen aparatla rahim ağzına baktı sonrasında vajinal kamera ile defalarca rahim ağzını ölçtü sınırda dedi daha da kısalmasını istemeyiz dedi. Progesteron ve 3 kullanımlık fitl verdi. Dün ilk uygulamayı yaptım bugğn çok daha iyiyim çok şükür ama sık sık tuvaletm geliyor o da su çok içiyorum ondan sanırım. Sürecim bu şekildeydi. Sizin şikayetleriniz normal olabilir çünkü rahim büyümesinden kaynaklı da sancılar oluyormuş tavsiyem takip edin. Anormal bişey olduğunu zaten anlıyorsunuz.