Keremeral Selam arkadaşlar ben 5. Haftama giricem sol tarafımda sanki damar atması gibi seğirme oluyor yaşayan var mı?
Rojinn Keremeral canim damar o 5. Haftada hissetmen mümkün değil hatta imkansız şuan pirinç tanesi kadar
dyg1606 Keremeral bebek hareketi degil canm o damar atiyodur. O haftada daha cok minicik oluyor hissetmen imkansiz ben ilk hareketini 17.haftamda hissettim . 😇
Esesli Keremeral o haftalar de Bebek hareket etmiyor Zaten. 9.haftada falan hareket ediyor ama oda ultrasonda belki görünebilir. Senin hissetmen kişiye bağlı ama en az 16-17. Ben 22 de hissettim mesela
Yarenelibol Bende 17+2 hala tık yok nasıl hissediceksin hadi erkekler erken canlanır derler ama daha çok erken bnde üzülüyorm nie hsreketlerini hissetmiyorm die ultrasonda deli gibi oynuyor şaşılcak şey 😞
Keremeral Teşekkürler bayanlar bebek olmadığını biliyorum 15 yaşında bi oğlum var ne diye merak ettim daha önce hiç olmadı böyle bişey :)) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Cismmpoyraz48 Keremeral damardir cnm benmde 2 bucuk yaşında oğlum var ilke göre ikinci hamileliginde biraz dha erken hissediosn oğlumda 21. Haftada hissetmiştim şimdi kızım olck 15. Haftada hissettim
Hulyaaaaa75 IAYnen bnde 12 haftammda gordum danamis o dun 16+6 da bebegimin hareketni hissettm gercekten o hic biseye benzemiyo insan anliyo hareket oldgnu cok tatli bi his😍😍
Tubagrnc Offf bende 18+3 oldum ama hiçbişe hissetmiyorum sürekli elim karnımda bişey yapar mı acaba diye ama yok zor bi bekleyiş