Azraasel Hiç o kadar para vermeye gerek yok sonuçta aynı şeyi yapıyorlar ben şehir hastanesine gittim çokta memnun kaldım herşeyini incelediler bebeğin
Sabihauslu 3033 hayır canım ücretli 250 civarındaydı ya yanlış hatırlamıyorsam ya 240 yada 260 sen kaç haftalıksin adana Çukurova balcali 182 TL ye yapıyor mete sucu
Mitra Hasret47 kaç haftalık iken gittiniz bana 20. Haftada gel dedi ama bazen o dönem küçük olabiliyormuş
Hasret47 Mitra 20. Haftda gittim herşeyi en ince ayrıntısına kadar baktı bütün organlarina tek tek parmaklarına bie
dml33 Mitra bnde 3 subata aldım randevu 20. Hafta dedi banada 20+4de gitms.olcm yok bnce cok küçük deil bn ill hamilelikte erken girmek zorunda kaldım 15 ve 18de girdim hersey gorundu 20de dahada iyi gorunur herşeyi
Fatma_nur17 Kvrckmom Ben yaptırmıştım 245 TL ödemiştim randevu sıkıntı evet bı ay öncesinden alıp gitmiştik biz prof Dr Hakan Aytana gitmiştik memnun kalmıştım kendi doktorum da hakan hocaya gitmişsin çok iyi felan demişti
Mitra 3033 şehir hastanesinde önce kadın doğuma gitmeniz gerekiyor onlar sevk edebiliyor. Direk o bölüme randevu alamıyorsunuz.
Azraasel 3033 önce kadın doğuma gidip muayene oluyorsunuz o size gün veriyor detaylı ultrason İÇİN zamanını ayarlıyor orda ona göre tarih veriyor