Meltem423 Selamlar ben 14 haftadamdayim dun kahverengi akinti lelekenme basladi az az da olsa devam ediyor doktorum kontrol etti normal dedi hersey ama yarın neler olur bilinmez yasayan var mi aranizda
OsmanEge_12 Meltem423 14 haftalıkken bende yaşadım aynı şeyi 6 gün sürdü kanamam üstelik koronaydım bi gün hastanede kaldım 2 tane purluton iğne yapıldı çok şükür bişey olmadı şuan 31 haftalığız 💙
Suzanne İlaç vermedi mi canım yani en iyisini doktor bilir tabi ama bana bol istirahat ve progestan vermişti
Meltem423 Suzanne gerek yok progestana ultrasonla bakti icerde kanama yok dedi ama lekelenmem var anlamadim birsey
tazebiranne_hg04 Meltem423 benimde öyleydi içerde kanama alanı yoktu ama kanamam vardı iğne yaptılar düşük riski var diye fitil verdiler kanama alanınız yoksa rahat olun zamanla azalıp geçer inşallah ama bu süre zarfında bol bol dinlenin eğilip kalkmayın mümkün olduğunca
SimgeTuna Meltem423 bence bir doktor görüşü daha al plasenta nasılmış peki bu haftalarda bazen rahim ağzına yakın yerleşebiliyor
Meltem423 SimgeTuna plesantam falan iyimis rahim uzunlugu falan hersey icerde iyi dedi ama ne ilac ne dinlen yat dedi kafam karisti tabi ben yinde dinleniyorum
Meltem423 tazebiranne_hg04 gecmis olsun bana ilacta vermedi ignede sadece hersey yolunda deyip gönderdiler eve gelince kahverengi akintim tekrar geldi bakalim ne olcak sonuc
Ogrtmn1234 Meltem423 9 haftalık benimde aynı sorunum var 3 gündür durup tekrarlıyor çok geçmiş olsun sizede