Bfduam Ozgeliko benimde ilk günler ateş, üşüme, baş ağrısı, öksürük genel halsizlik vardı, hamd olsun daha iyiyim. Ilaç kullandın mı? Var mı gelişme hamilelikle ilgili?
Ozgeliko Bfduam korona ilaçlarını kullanmadım,toplasan 5 tane anca parol icmisimdir,c ve d vitamini kullandım. Hamilelik ile ilgili bilmiyorum test yaptım ama test bozuk çıktı,yarın kan vermeye gidicem bugün gecikmemin 8.günü ☹️
Ozgeliko Bfduam https://imgyukle.com/i/oDHayp test böyle oldu,çizgileri olması gereken yerde değildi bozukmus sanirim
Bfduam Ozgeliko ilaç kullandın mı süreçte? Böyle gecikmem olur muydu? Olmadı tekrar dene yarın bakalım nasıl çıkacak?
Ozgeliko ilaydaaltns ya inşallah vardır ben test bozuk diye çok umitlenmedim ama yarın yada cuma günü belli olur 💜 sonucu yazıcam buraya 💋
Gamzecem Ozgeliko aynı durumdayız benimde 13 gün gecikti test yaptım ama negatif anlamadım ve söktürücü içmiştim ona rağmen gecikti
Ozgeliko Gamzecem söktürücü bebek varsa da tutulmasına yardımcı oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam,kan testi verdinmi hiç ?
Seyhan35 Gamzecem merhaba canım durumun nedir acaba🤲🏻 Benimde bugün 16.gün gecikmem de idrar testleri negatif
Gamzecem Ozgeliko evet tarlusal ilaç tehlikeliymis ama ben duphaston ilaç kullandım bu sakıncalı değilmiş bakalım doktorumla görüştüm yarında olmazsa kan vericem ama benim hiç belirtim yok sadece sol yumurtaligim ağrıyor geçen ay da sol yumurtam gelişmişti ama kimyasalla sonuçlanmıştı ara ara mide bulantım oluyor bakicaz bakalım
Ozgeliko Bfduam ilaç, sadece parol kullandım. Hiç gecikmem olmazdı. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan mı bilmiyorum. Yarın kan vermeye gidicem 🙏
Bfduam Ozgeliko kimyasalda sonra kısa sürede hamile kalmıştım, inş seninde yarın hayırlı haberlerini alırız çok amin🤲🤲