Simgeg Cumartesi dr gidecem kızlar sizde kalp atışını duyar mıyız? Birde görüntüsü nasıl olur acaba elinde resmi olan var mı 😍🤰
miroski_22 Simgeg Ben cuma günü 6+2de duydum canım aslında adet günüme göre 7+1 ama geç döllenme olmuş benim resim var elimde ama buraya nasıl yuklerim bilmiyorum
Medine23_ Simgeg bende yeni ogredim iste kan testide yapmadi hastane randevu günümü bekliyorum insallah gözükür kese🥰🥰🥰
Ozum12 Simgeg bende 6+6 yım Allah izin verirse yarın gitcem hem görmeye hem kalp atışını duymaya ilk defa inşallah ultrason fotoğrafı verir bende merak ediyorum🥰
Simgeg miroski_22 yaa benımde göç döllenme dedi dr kese küçük demişti bu kez duyar mıyım acaba diye düşündüm inş bende duyarım ya 😍🤰🙏🏻🙏🏻
miroski_22 Simgeg duyarsin canim inşallah ama stres yapma boşuna kendine 8. 9. Hafta da bile duyanlar var
SerraveAnnesii https://imgyukle.com/i/oBgr90 Burda 7+2 canım pek bir şey belli olmuyor küçücük🙈 ilk ultrasonumuz
SerraveAnnesii Simgeg Amin canım inşallah tüm hamilelerin🙈❤️ Şimdi 31+5 hafta olduk zaman nasıl geçti anlamadım