PinarNurTuyji Aysun_quliueva basbaya burdayım demiş maşallah 🧿 bi kan testi de verin içiniz rahatlasın 🌼
Annesininkurabiyesi Aysun_quliueva ablamın bana deyişiyle ben buradayım diye bağırıyor bebek içerde . Mucizen sağlıkla ve huzurla kucağına gelsin inşallah🤗
cihandurumerve Aysun_quliueva gebesiniz kanda da hcg yüksek çıkar tahminimce. Çünkü çizgi çok koyu. Şimdiden hayırlı olsun tebrik ederim
La_le Aysun_quliueva evet belli olur ben adet olacağım gün test yaptım pozitif çıktı 1 hafta geçmeden rahatsizlandim acile gittim kan ve idarar verdim 2 saat sonra sonucalar çıktı gebelik var dedi
La_le Aysun_quliueva eğer sende benim gibi sabirsizsan gece acile git rahatsızım kusuyorum ve başım dönüyor de 2 saat sonra sonuç cikiyor 😂 benim öyle oldu sağlık ocagini bekliyemedim ben 😂
Nistik Aysun_quliueva bende bu testten yaptim kabak gibi cikmisti doktor ultrasonda bile goremedi sonra kanda çikti
Eloscan Aysun_quliueva bence de var 🧿 hayırlı olsun. Ama tabi kan testi verin mutlaka ben de adetime 1 hafta kala kan testi verip öğrendim.
Kelebekbusra Aysun_quliueva çizgınız bellı baya kan testı verıp haftanızı Ogrenebılırsınız ınsAllah ıstıyorsanız hayırlı olsun sımıdeden