Burcuyldz35 Kızlar 25 haftalık hamileyim bugün şeker yüklemesi yaptırdım doktorumun isteği üzerine 50gr sonuç 155 çıktı sizce nasıl ..??
busrakoylu Burcuyldz35 canim 140in uzeri cikinca 100 mglik olarak testi tekrar ettiriyorlar kesin teshis icin
Ceyllann Benim bilgim yok bu konuda ne kadar doktor önersede kimse yapmıyor bende yapıp yapmak arasında kararsızım
busrakoylu Burcuyldz35 canim mecbur seker daha kotu ben 50lik de cok kotu olmusken 100lukte inanmazsin hic anlamadim kendimi hazirladim galiba ve dayandim bi sekilde cok sukur cikmadi sende de cikmayabilir hem kafan rahat eder
Beyzathelight Burcuyldz35 ikincisi 100’lük olanı ben de yaptırmak istemedim uzun süre aç kalınacağı için, bu yüzden 1 hafta boyunca her öğünde açlık tokluk şekerimi ölçmemi istedi doktor belki bu şekilde ilerleyebilirsin
Burcuyldz35 busrakoylu inş çıkmaz 100 de bakalım doktoruma attım daha dönüş yapmadı bakalım ne diyecek
Burcuyldz35 Beyzathelight bakalım canım doktoruma attım sonuçları cevabı bekliyorum inş farklı bir yol izleriz . Valla hamilelik zor meslek ☹️