[silindi] gümüş olması yeterliymiş hiç fark etmiyormuş ben o yüzden e bebekten aldım çok pahalıya gerek yok
Nazlimom [silindi] Gizmos evet 999 ayarda kimyasal katkı yokmuş, 925 ayarda çeşitli katkı maddeleri varmıs. Aklıma takılan süt sızıntı yaparmı yani o kadar para vericez boşa gitsin istemiyorum😄😂
Gizmos Markası önemli mi pek bilmiyorum ben de e bebekten aldım 🌸 sadece burda bir başlıkta okumuştum sanırım 999 ayar daha iyi diyorlardı o yüzden aldım.
mommyciks Çok uçuk fiyatlarda satılanlar var . Gerçekten işe yarıyor mu acaba kullananlar yazsada ona göre alsak .
Nazlimom mommyciks bunu öneren cok fiyatıda indirimde 158 tl olumsuz yazan görmedim ama sızıntı oldugunda fln napcaz kararsızım alıp almamaktada
[silindi] Nazlimom bu sütü toplamaz sağlıklı da olmaz o zaman silikon süt toplayanlardan avent filan bakacaksın o zaman
Gizmos Nazlimom sızan süt için bir göğüs pompası var ama tabi devamlı onla gezmek mümkün olmaz 😅 bir arkadaşım önerdi mesela bir göğsü emerken diğerinden sızdığında mochi diye bir pompa markası var o çok kullanışlı oluyormuş 140 TL gibi bir fiyatı var indirimsiz
mommyciks Nazlimom 158 se çok iyi canım 469 liraya gördüm ben 😄 oğlumda kullanmadım mahvolmustu uçları sudocremle geçirmiştim . Ama sızıntı konusu araştırılabilir 🤔
Nazlimom [silindi] dığumdan önce kullanınca göğsü hazırlıor süt biriktiriyormus slikonu önermeyen daha cok ama
[silindi] Nazlimom ha öyle diyorsun ben sızan sütü toplamak istedin sandım. tabi doğumdan önce ben de kullanacağım iyi geliyormuş meme ucunu hazırlıyormuş filan