summu atak13 bir çok hastanede bu ziyaretçi olayı fln kalkmış burda halen devam mi ediyor ne ilginç. Bnm doğumda Ağustos başı gibi olacak. Umarım daha rahat olur 🤷🏻♀️
summu PrensesFiona bnde doğum paketi almıştım odada fotoğraf dahil demişti oradaki bayan. Yarın kontrole gideceğim özellikle soracağım bu detayları. 1 aya bnmde doğum olacak.
atak13 summu canım ben 21 inde doğum yaptım ikinci günğ çekimim oldu ama gelip odanın içinde çekim yaptılar fotoğrafçı.
Sare19 pijamaboregi 2019 da orda doğum yaptım fotoğraf doğuma dahildi 😊 ama odanın içinde klasik bir çekim çok beklentiniz olmasın 😊
summu atak13 aynen bizede oda içerisinde demişlerdi. Eşiniz katıldı değil mi fotoğraf çekimine. Birde kaç poz çekti aceba bunu USB ile mi verdi size 😄
atak13 summu eşimde dahildi evet. Bize henüz vermediler 2 aya ancask çıksrar dediler kendimiz seçip katalog yapı ap vercz dediler usb verilmiyormuş :( bakalm aradıkları zamn sorarım yine onuda ama özellikle belirtti vermiyoruz dedi
summu atak13 anladım teşekkürler. Yarın hastanede randevum var. Bu detayları sormayı düşünüyordum. Bunuda sorayım insallah.
pijamaboregi atak13 kusura bakmayın yeni gördüm benim doğumum aşırı negatifti anlatıp kimseyi kötü etkilemek istemem maalesef lokman hekim gibi bi hastaneye bi daha güvenmem