Minigin_annesi0 Kızlar, akşama az kaldı😂 ne yemekler yapıyorsunuz. Ben arabaşı çorbası yapcam (bir yozgatlı olarak🤭) Yanına ne yapsam bilemiyorum bana bi çorba yeter ama eşim pek çorbacı değil🙄 sizlerden fikir alayım bende neler yapıyorsunuz, yaptınız?
minikbirisi Minigin_annesi0 zerdeçallı Mercimek çorbası, barbunya, kiymali makarna 2 gün yemek yapmam daha 😂
1Kubra_ Minigin_annesi0 bende de pilav var birazda yanına sarma yaptım birazda patates eskisi falann mi yapayım diyorum yoksa hepsini boş verip mercimek köftesi salata ayran mı yapayım dedim bilmiyorum
PrensesFiona Minigin_annesi0 nohut, pirinç pilavı, salata 😋 Nohutu fazla fazla yapıp vakumluyorum kavanoza hazır yemek oluyor. Tavsiye ederim 👍
Llmrv Minigin_annesi0 Mantı yapacağım ama hazır mantı. Kolaya kaçayım bugün dedim. Yanına kayısı kompostomuz var. Yarının menüsünü de düşündüm, yoğurtlu bulgurlu semizotu yemeği yapmayı planladim. Fikir olsun
Minigin_annesi0 PrensesFiona enn sevdiğim menüü🤤 bende çorbaları konserve yapıyorum bazen canım iyi oluyo valla.
Ebrulililili Minigin_annesi0 Sucuklu kuru fasülye ve pirinç pilavı yaptım . Öğlen pişirdim . İşimi temizliğimi yaptım . Rahatım şuan akşama kadar 🥰
eymeninannesii Minigin_annesi0 fırında tavuk güvec yanına dünden makarna ve pilav var (ben yemiyorum) salata ayran ya da yoğurt 😘
minikbirisi eymeninannesii normal mercimek çorbası gibi oluyor sadece rengi kıvamı restoranlar da yapılan gibi oluyor restoranlarda da zerdeçal konuyor zaten
Kubrailkan Şehriye çorbası ve bulgur pilavım var dünden bugün de patates mucver yapmayı düşünüyorum 🥳🥳🙏