denizz89 Hanımlar 30+2yim ve şu enfeksiyon geçmedi birtürlü şuan pyeloseptyl 50mg kullanıyorum beş gün oldu ama hala geçmemiş ..5günüm kaldı ilacın bitmesine..aranızda böyle olan var mı ? neyaptnz ?cok korkuyorum kafam cok bozuk yaa bebeğime de bana da zarar vermeden geçer inşAllah Rabbmn izniyle 🤲
rileyss denizz89 ben hamile değilken enfeksiyon kaptığımda pyeloseptyl ve bol suyla 1 haftada geçmişti. bol bol ılık su için. bir de konu başlığına içerikle ilgili bir şeyler yazarsanız daha çok kişi görüp yazabilir
elifemirasaf denizz89 ben de 32+4 en başından beri bar enfeksiyonum bir türlü geçmiyor tamamen hatta tahlilde idrarda kan görüldü böbreklerime fln baktılar bi sıkıntı yoktu bol su tüket çamaşırını değiştir sık sık ve bekletme geldiğinde başka yolu yok
denizz89 @rileyss canm benm teşekkür ederm cevap için Allah razı olsn inşAllah geçer Rabbmn izniyle 🤲
Muezzarabiaertyudf denizz89 daha fazla iç canım 1saat Aralık’la alarm kur 3bardak iç ve sirke ki su ile taharet yap iç çamaşırlarını sirke ile kaynat ütüle 3güne bişey kalmaz inş