Babydream Kızlar 18 haftalığım 21. Haftada detaylı usg var gittiğim hastanede perinataloji dokt yok doktorum başka hastaneye yönlerdirdi orası çok iyi falan dedi bende oraya gitmek istemiyorum. Bursa da önebileceğiniz hastane doktor var mı
kayraninannesii Babydream merhaba dorukta yaptırdım 350₺ video ve resimleri maille istedim doktorum hemen yolladı cokta güzel ilgilendi 🌸
Tazebirannee Babydream bende Ahmet yılmaza gidiyorum ilgisi alakası çok iyi gerçekten bende 1 saate yakın sürmüştü detaylı ultrasonum bi kaç önce yaptırdım muayene+detaylı ultrason 500 lira ödemiştim ama şuan ultrason zamlanmış olabilir çünkü muayene ücreti de zamlandı 😌
Babydream Demirssmomm bütçe sorun değil canım benim için ilgili olması ve detaylı bir şekilde incelemesi daha önemli☺️
Babydream kayraninannesii genelde flasha atıyorlar diye biliyorum canım gittiğim bir hastanede denk gelmiştim öylelikle biliyorum yani☺️ Çok uyguna yaptırmışsınız ne kadar süre de yaptılar acaba hemen atar topar yapsın bitsin istemiyorum
Kubrailkan Sonomar ultrason merkezine gittim 400tlye yaptırdım Aralık ayında 🥰 zamlanmismidir bilmiyorum ama Esentepe için mesela 800 denmişti o zaman 🙊🙊😬
Babydream Kubrailkan peki memnun kaldınız mı ne kadar sürede yaptı☺️ Benim bulunduğum yerde iyi olmayan bir hastane de 700 tl gibi bir ücret istediler daha fazla veririm daha iyi hastaneye giderim düşüncesindeyim☺️
Seelin Opr.dr Ahmet Yılmaz’ın kliniğinde yaptırdım 45 dk sürdü çok memmunum doktorumdan sürekli ona gidiyorum zaten Aralık ayında 500TLye yaptırmıştım yeni yılda fiyatları bilmiyorum
Ecehn Seelin Ahmet Yılmaz benim de doktorum detaylıda çok iyi gerçekten👍🏾 Tesadüfen gördüm yorumlarınızı siz de serklajlısınız sanırım ben de Ahmet hocaya gidiyorum 22.haftamda serklaja almıştı şuan 35.haftamdayım Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤗
Babydream Tazebirannee benim istediğim de uzun ve detaylı bir şekilde incelenmesi ☺️ 45 dk 1 saat bence yeterli ama onun aşağısı beni çok tatmin etmiyor değerlendiricem bu doktoru🙃
Barisinannesi Babydream o zaman jimere gidin orda perinatalog var fakultedeki oerinatalog diye biliyorum isi bu digerleri gibi radyolog diil
burcusami Babydream fsmde, baya ilgileniyor, ben rutin kontroller için gidiyorum ona normal bi muayane bile ortalama 20 25 dk sürüyor, benim 40 dk civarı sürmüştü ama önceki randevularda organlara bakmıştı hep, yani sizin daha uzun sürebilir
Rukiyemrv Babydream bende sonomara gittim ve çok memnun kaldım bende kasımda gittim 400 tl ye hem cd verdi gem renkli ultrason kağıdı hemde normal ultrason kapıtları ve detaylı baktı herşeyine
seymavardik Babydream evet memnun kaldim yarım saat sürmüştü herseyine çok güzel bakıldı doktor da çok iyiydi cd vermişlerdi bana 650 liraya yaptırmıştım ocaktan önce
Babydream burcusami dediğiniz doktoru çok duymuştum evet çok ilgili bir doktormuş dediğiniz gibi peki usg cihazı falan nasıl iyi mi
Cocolingo Babydream ben araştırdığımda sonomarı çok önermişlerdi fiyat olarak 400 dü ama randevu bulamamıştım mecburiyetten esentepede yaptırdım ekim ayında 840₺ ödemiştim engin korkmazere, yaklaşık 20 dakika sürdü ama doktor çok ilgiliydi, şuan dahada artmıştır fiyatlar