Tosbiksss Dus alırken genital bolgemide jiletle temizlim derken dudak kısmını kestim hem de et beni gibi bisey vardı onun üstüne geldi baya kan geldi bebeğime bisey olmusmudur çok korkuyorum
burcuacrr Tosbiksss yok benim de hep kanıyor. İnsan ürküyor o kanı görünce gerçekten ama sorun olmuyor.
AdenEva Bebeğinizle hiç bi alakası yok bebeğe birşey olmamıştır. Mikrop kapmazsa da olmaz yani herhangi biryerinizi kesmenizle aynı durum
ezgi0901 Tosbiksss kanama vajinanın yüzeyinde ya, elini kesmek gibi düşün, eğer vajina içinden gelen bi kanama olsaydı sorun olabilirdi o yüzden bişeycik olmazz ben de kesiyorum arada 🤦🏼♀️😂
Naneliayran Tosbiksss yani yara çok derinse bilemem ama değilse günlük iç çamaşırı değiştirin,pamuk yerleştirin
Tosbiksss Naneliayran söyle orda kan toplamasindan dolayı et beni tarz bisey vardı onu kestim herald3 biraz ondan bu kada4 yoğun geldi sanırım
Busur40 Kuru tutmaya çalışın çabuk iyileşir mikrop da kapmaz hem, sık çamaşır değiştirip pamuk gibi bir şey koyabilirsiniz. Geçmiş olsun 💐
Melike0657 Son aylarınızsa ayna karşısında oturarak temizlik yapmanızı öneririm daha rahat oluyor başka türlü göbekten gözükmüyor kazalara sebep olabilir