Gulumseme ZZeynepP1903 valla korkutmasa Allah tan baskı yok diyorum bir önceki bebekde aşağıdaydı ondan korkuyorum
ZZeynepP1903 zzeliizz seytan ıste vesvese veriyor içimize Allah korktuklarımızla karsılastırmasın insallah canım benim 🤲🏻
ZZeynepP1903 Gulumseme oluyo onlar ya dert etme ama bende uzun zamandır olmuyo tabı ılk zamanlar daha cok oluyodu
Gulumseme ZZeynepP1903 duşa girdim bugün 5 dk da çıktım ama o sıra aşağı vuruyordu hala batma devam ediyor anlamadım doktor ipten dolayı olur dedi ama klitoriste var batma ip o tarafta mı ne
Hllglc Gulumseme benim de aynı bölgede batma zonklama tarzı anlık ağrı girip çıkıyor. Birdahaki muayenemde soracağım ben de.
Gulumseme Hllglc ben sorduğumda ipi uzun bırakıyoruz ondan batma olur dedi bu biraz uzun sürdü ondan tereddüt ettim yollar da kapalı doktor da devlette özel olsa soracağım
zeynnn5441 nurunhayali Neden yapılmıştı acaba Serklaj bende 23ümde bebek bazen vajinaya tekme atiyo korkuyom bisey olacak rahim ağzı açılacak diye ama cok şiddetli vurmuyo
ZZeynepP1903 Gulumseme kuzum kanaman vs lekelenmen olmadıgı sürece sıkıntı yapma olagan seyler bunlar ben doktora sora sora tecrube oldu artık insan korkuyor anlıyorum seni ama kendine vesvese yapma 🌸
Gulumseme ZZeynepP1903 ayy biraz önce süt gibi beyaz kremden cıvık akıntı geliyor bugün çok korktum ya hamile olduğumdan beri ilk defa bu kadar çok geldi birden baktım çamaşırım battı korku dağları bekliyor resmen normal midir ki
ZZeynepP1903 Gulumseme kız normal 😅 bende de oluyor kokulu falan degılse sıkıntı yapma enfeksiyon sorunun falan varmı
Gulumseme ZZeynepP1903 bilmiyorum ki canım güya yarın gidip test verecektim Bi kar yağdı yollar kapandı otobüsde yok yolları açmadılar Bi türlü bu nasıl işse
ZZeynepP1903 Gulumseme idrar tahlılı falan ver bi için rahat etsin canım. Nerde oturuyosun o kadar kar var dedigine göre 🧐
Gulumseme ZZeynepP1903 Antep de bir gün yağdı ama yolları temizleyen olmadığı için kapalı hala doktorda test yaptır dedi Bi de endol fitil varmış onu yap dedi ama kontrole gitmeden de kullanılmaz şimdi