ZZeynepP1903 Merak ediyorum acaba var mı aramızda 40 haftayı tamamlayan şuan 37+3 oldum persembe dikişlerim alınacak, 40 haftayı bekler mi acaba normal dogumda 😅
sansli_anne ZZeynepP1903 24. haftada bana Pesser takıldı ben senin kadar gün görsem yeter fazlasında hic gözüm yok 😂😂
Merve-0535 ZZeynepP1903 bende merak ediyorum 🤭 ben 12+5 hafta da serklaj oldum. Şuan 19+6 haftayim. İnşallah bizde sizin gibi 37 leri görürüz ❤️🤲🏻 çok güzel haftalar valla ❤️
Funday35 Bende merak ediyorum var mı acaba 🤭 Ya maşallah haftanız çok güzel serklajlı olup bu haftaları görünce çok mutlu oluyorum ve bizlere umut oluyorsunuz ☺️ Bende abdominal serklajlıyım hamilelik öncesi yapıldı 🥰 şuan 20 haftalığız ❤️ ZZeynepP1903
ZZeynepP1903 nurunhayali masallah canım sanada 🥰 ya en cok merak ettigim konu gercekten hiç denk gelmedim burda ama acaba var mıdır diye düşünmeden edemedim 😅
zeynnn5441 nurunhayali Neden yapılmıştı acaba Serklaj bende 23ümde bebek bazen vajinaya tekme atiyo korkuyom bisey olacak rahim ağzı açılacak diye ama cok şiddetli vurmuyo
nurunhayali ZZeynepP1903 vardır bence ya dikkatli davrandığın sürece bi sıkıntı olmuyor Allahın izniyle🥰 senin haftanda çok iyi maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah🥰
ZZeynepP1903 nurunhayali amin canım Allah razı olsun darısı sizin basınıza 🥰 ya 40a gıtmesın ıstıyorum ondan sordum 😂😂
ZZeynepP1903 sansli_anne suan kaç haftalık oldun peki canım 🤗 kız bende 40a gitsin istemedigim için sordum artık gelsin diyorum 😅 inşallah görürsün sende bu zamanları canım benim 🤲🏻
nurunhayali ZZeynepP1903 valla bende gün geçtikçe zorlanıyorum artık ikiz olunca daha zorlanıyorum ama sabır yaa iyice gelişip öyle gelsinler 😅🙏🏼
sansli_anne ZZeynepP1903 valla ittire kaktıra 26+5 olduk 😇 hee kız Allah seni o zaman tez zaman da sağlıklı bir şekilde Allah kucağına almayı nasip eder kuzum 🌸🙏🏻😂😂
ZZeynepP1903 nurunhayali yaaa ikizler mi 🥰🥰 ayy içerde iki bebegin oynaması cok tuhaf oluyor mu cok merak ediyorum 🥰 insallah gününü beklesin kuzucuklar
Kubra1853 nurunhayali bnde ikiz böyle ikizlerde serklaj duyunca korkuyorum inşallah bnde öyle bir sorun olmaz detaylıya gircem 2 hfta sonra orda ckar dimi