Minammm Kızlar yeğenimin adı Ege bende Ege adını çok seviyorum Yağız Ege koysam çok mu garip olur sizce ? Ama içime tek sinen ikili isim bu
Gul33 Minammm ben aile bir yana arkadaş çevresinde olan bir ismi bile vermem, isim konusunda takıntılıyım. Ama kızımın ismini benden 2 ay sonra doğum yapan eşimin akrabası koymuştu. Şaşırdık ama olumsuz tepki vermedik, sorun etmedik hiç
Oznurkk Minammm benim iki ablamın isimleri halamın kızlarının isimleri. Önce halam koymuş sonra babam. Tabi annem sinir olmuş ama siz seviyorsanız tabi ki koyabilirsiniz ☺️
Esmaonur Minammm yani sizde sadece Ege koyacak olsaydınız seslenirken falan aynı ortamda karışıklık olabilirdi ama Yağız Ege olacağı için bence sorun etmeyin içinize sinen ismi koyun
Deva22 Benim çocuğumun adını kardeşim koysa hiç bozulmam ne güzel adını beğenmiş koycak kadar derim 🤗
yeniklasor Gelin sıkıntı edebilir sinir olup bunu laflariyla ufak ufak dokundurur diye düşünüyorum 🙈 tabi inşallah öyle bı gelin değildir ama ben koymazdim ☺️
Sedefege Ege kısmından vurdun beni 🤣🤣 ben olsam sorun etmem tuhafta karşılamam. Bizim sülale hep Mehmet ve Mustafa dan oluşuyor her evde vardır yani. Koyabilirsin neden olmasın tabi kardeşinde razıysa