Eslem_1 MrsEldem 3. Aydan sonda gyno ferro Demir ilacına geçtik içinde yine b12 folik asit vs de var onun haricinde innate pronatal verdi doktorum içinde elzem vitaminler var bir de Coledan d vitamini
Karelinannesi MrsEldem corasprin , devit3 , folikasit bide decavit kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntım yok gebelik başlamadan 2 ay önce doktorum verdi destek amaçlı hala devam ediyor
110710 MrsEldem 1. Trimesterda regenesis max kullandım balık yağlı Yine 1 ve 2. trimesterda elenetal 1i 3. Trimesterda elenetal 2 , doğurunca da elenetal 3 kullancam
Hasretttttt İlk üç ay yani 12. Haftaya kadar folidoce kullanmistim ben sadece daha sonra 12. Haftada folidoceyi birakip d vitamini ve multivitamine basladim..
Havvauslu Hasretttttt DEvlet karşılıyor mu ve doktor onaylıyor mu acaba 400 Gr şeyi varmış sanırım ücreti be kadar
Kubrailkan 13.haftaya kadar gebyfoll folik asit ve vegaferon demir hapı kullandım. 13.haftada folik asit bırakıp yine aynı markanın omega3 balık yağlı multivitamin hapına geçti doktorum 🥰
fisun_oqretmen kubraaatblog kubraaatblog 60 tablet olan o evet benimki 30’lu 85 TL’yse sizinki 120 TL normal 😊🤦♀️