Bsraaa366 Gzm23 cumartesi günü yaptırdım aç karnına gidiyorsun şekerli su veriyorlar onu içmeden kan verdim bi saat sonra onu içtim bi saat sonra kan verdim bir saat sonra yine kan verdim üç defa kan veriyorsun birer saat arayla 3 4 saat sürüyor sonucu hemen çıkıyor özelse
iremss Gzm23 özelse aynı gün sonuç çıkar bi ihtimal mesai saati sonunda çıkar sonra sonuç gösterirsnz aç karna kan verip sonra içecek içip kan veriyorsunuz içeceğiniz yüzde kaç seker içeriyorsa ona göre içtikten sonra 1. Saatte ve 2. Saatte kan veriyosnz
Gzm23 Bsraaa366 teşekkür ederim canım benim allh razı olsun valla size soruyorum çünkü oradaki ilgili kişi afralı tafralı bir şey sorulmuyor valla 😇🙏🙏🙏
Bsraaa366 Ceyduygu yok tok karna hiç vermiyorsun canım hep aç karna veriyorsun sonucun çıktıktan sonra birşey yiyip içebilirsin
Gzm23 iremss canım devlete gideceğim ayrıca 75 gr Verdi doktor bunu al dedi yarın bununla birlikte gel dedi yarın yaparsam sanırım ertesi gün sonucu alırım teşekkür ederim bilgi için Allah razı olsun 🙏😇😇
Kubrailkan Geçen perşembe yaptirdim ,aç ve susuz gitmem istendi 🥺 75 Gr yapıldı bana. İçmeden önce kan verdim. 5 dk içinde bitirdim 1 saat sonra kan verdim ve 1 saat sonra tekrar kan verdim 😬
Gzm23 Kubrailkan baya aç kalcağız yani bana da 75 gr al yarın gel dedi gideceğim bakalm ayrıca çok teşekkür ederim bilgi için 🙏🙏🙏🙏😇
mucizegebelik6 Gzm23 bugun yaptırdım iki bardak içtim aç karna icince mide bulantısı oluyor benim bide tatlı ile aram yok ona rağmen yine kolay ictim şükür o konuda endişe etme bence yaptırmalısın
Gzm23 mucizegebelik6 canım bende bugün yaptırdım kan verdim 75g içecek içtim limon aromalydı tadı kötü değildi o yüzden 2 dakika da bitirdim 1 saat sonra tekrar kan verdim ondan bir saat sonra yine verdim sonucu yarın alcam ama çok zorlandım açlık susuzluk beni çok etkiledi ama şükür ki bitti 😇