Aymilanin_kardesi Merhaba kızlar bir sorum var size 30. Haftadan sonra paket alınsa ne kadara denk geliyor bilginiz var mı ?
Bora5832 Aymilanin_kardesi az önce muayeneden geldim🙂doğum paketini Aralık’ta almıştım ben 30.haftalarda yaklaşık sadce doğum olarak değil de muayenelerde içinde dahildi iyi ki öyle almışım sona yaklaştıkça muayenelerde artıyor
YeniAnneee06 Aymilanin_kardesi Merhaba kaç haftaliksimkz sezeryan öncesi hastane kovid testi istiyor mu bilginiz varmı
Aymilanin_kardesi Bora5832 6000-7000 civarı duymuştum ben 8 bine yapacaktım vazgeçtim 2. Doğum özel muayene ye gidiyordum
YeniAnneee06 Bora5832 Merhaba bende berna seyyahana gidiyorum 14 haftalgm 1 ay önce paketi 7 bine aldık berna hanımdan memnumusunz
Bssrrr Biz doğum paketi olarak aldık sadece 4500 vermiştik Aralık ayında ama doğumdan sonra da sezeryan olacağı için vs ödenecek tutarlar var
YeniAnneee06 Bora5832 merhaba detaylı ultrosnuzu hangi doktor yaptı birde cinsiyetinz nedir kaçıncı hafta da ogrendinz
Bora5832 YeniAnneee06 36 haftalik ama ben Berna hanıma muayeneye giderken öğrenmedim 11.haftada başka doktordan öğrendim
Bora5832 YeniAnneee06 benim baya karışık önce Ankara’da natomed Hastanesi’nde cinsiyeti öğrendik 11.hafta falan yanlış hatırlamıyorsam erkek dediler detaylı Isparta’da şehir Hastanesinde en son muayeneleri de a life da her muayenede detaylı görmüş kadar olduk şu an 37 haftalık