Ebissss Llmrv ciddi anlamda yediğim şeyler çok az hamur işi tuz tatlı tüketimini kaldırdım. Haklı olabilirsiniz
Ebissss gamzeeyzc Annemde bana hamile iken öyle imiş çok rahat geçti diyor seninki de öyle olur büyük ihtimalle diyo
Ebissss ggkca ay Maşallah sana darısı başıma inşallah benim kalcam haricinde biraz şişkinliğim var inşallah bu şekilde devam eder 3 beyazdan uzak durmaya başladım bilee
sdymtl Ben de bulantı var ama bir şey yemeyince daha çok bulandığı için yiyorum. İştahta bir azalma yok 😀 karın, kalça için erken değil mi daha bilemedim. Benim bulantım 7de başladı bir de. Başlamaz olaydı…
Ebissss sdymtl yaa Allah kolaylık versin inşallah bilmiyorum karın kalçaya bende şaşırıyorum hemen büyüdü kalcam benim karnım kimi zaman sert şişkin kimi zaman iniyor
Nese86 Ebissss İnşallah olmaz bulantısı.Ama daha erken 7.haftayi bekleyin bir bulantı o zmn başlıyor.Benim hamileliklerim çok zor geçiyor hersey var bende.
eslem06_ Ebissss bende midem aman aman hiç bulanmadı midem çöplük gibi ne bulsam yiyom kendime hakim olamıyorum kilo doğurunca gidiyor benim direk o yüzden rahatım 🤣
Evrim1906 SEVGIMSEN hayır canım alakası yok 6 ay olmadan tüm kilolar ım gitti hatta emzirdiğin zaman daha çabuk zayıflar sın diyorlar falan oğlum 2 3 ay anca emdi oda mama destekli tamamen bünye meselesi