Azizinannesi2 Evet kizlar bugünde farklı soruyla karşınızdayım 3aylik bebek dış çıkarır mı dış yerleri şişmiş çıkaran var mı erkenden dış salayasi akmaya falan başladı oğlum 6aydan sonra çıkarmıştı bu galiba erken çıkartacak sizce olabilir mi erken diş çıkarma 😂😂
Nonamirce Azizinannesi2 diş etinin şiştiğini bakmayın. Bir aya kadar çıkarmayabilir. Benim kızım 4 aylık başladı belirtiler 6. Ayda çıkardı
Feyza-nur Azizinannesi2 3 ayda başlamıştı oğlumun şişmeye ve aşırı salya akıtıyordu ki 5 aylık hala öyle bi patlamadı 😂😂
Azizinannesi2 Nonamirce ilk cocugumda direk diş eti şişti 1 hafta içi de çıkarmıştı bunda da korktum açıkçası erken çıkarıyor diye inşallah öyle çıkartır
Azizinannesi2 Suheylamum Bende şimdi çok şaşkınım işte bir sorayım bakayım dedim 4ayada çok kalamdi zaten de demekki erken çıkaracak dişi
Aslaninannesi01 Azizinannesi2 huzursuzdu eli ağzından çıkmıyordu emmek istemiyordu diş çıkartıyor dediler erken diye düşündük tabi dişi görünce inandım dişin ucu çıktığı günü takip eden üç gün ateşlendi
Azizinannesi2 bebekveannesiii yemek yiyecekse çıkarsın önemli değil ama yemeyecekse ne gerek var içerde duraun 3ay daha 😂😂hazır beni emerken ısırır 😂😂
Ysmn311111 Azizinannesi2 sanmıorum ya 3 4 ayda her çocuğun salyası akar ellerini ağzına götürğrmüş bizimki 6 aylık 3 aydır diş çıkarıyor diye sevinmiştim ama ne diş var ne bişey🤦🏼♀️
Golemezoglu Benim kardeşim direk dişli doğmuştu ucu belliydi doğduğunda bi görünüyo bi kayboluyor gibi oluyordu
Aslaninannesi01 Azizinannesi2 bnim oğlumda doğduktan 4 gün sonra dış çıkarmıştı küvezdeydi o zaman 29 günlükken sallandgı için çekildi 3 aylıkken de süt dişi gldi işte