esra123- Arkadaşlar 40+1 olduk henüz bir açılma sancı hiç bir belirti yok. Doktorum 40. Hafta dolduktan sonra suni sancıyla doğumu başlatacağını söyledi fakat direk suni sancıyla başlatıldığında sonu sezaryene dönebileceğini söyledi🥺 strese girdim bende sanki strese girdikçe doğacağı varsa da doğmuyor😳 Var mı hiç açıklık olmadan suni sancıyla doğuran, bu konuda bilgili olan anneler
SuzanYzr esra123- aynı durumdayız. 40+1 im beklemedeyim. 37 den beri az az sancım çıkıyo nst de. Fakat gelmeye niyeti yok 😊
Teusa Ben de suni sancı verilecek diye gittim, nst de çok hafif sancım çıktı, rahimde de yumuşama var doğumun başlamış deyip eve gönderdi. Gece gideceğim. Eğer ilerlemezse ilaç vericem dedi. İlaç dediği de suni sancı diye düşünüyorum. 39+4 um
esra123- Teusa inşallah akşama kadar kendi sancıların artar sağlıcakla kavuşursunuz canım🙏🏻 Darısı başımıza
Glsmhr esra123- fitil veya damardan ilaç hali küçük bişeydir acı vericeğini hiç sanmıyorum yarın benim olursa hayırlısıyla size anlatırım inşallah doğum olursa
Glsmhr Teusa inşallah yarıyodur benim de öyle başlıcak tabi o fitilin ilaç hali de varmış serumun içine de katıyorlarmış ama bana fitil vericek diye biliyorum yarın görücem neler gelicek başıma 😂
Teusa Glsmhr bakalım ben de bu gece göreceğim.. olan sancılarım da azaldı sanki ama bekliyorum bakalım
Glsmhr Teusa bende sancı falan yok heyecandan karın ağrım var hiç yalancı sancım bile olmadı çok merak ediyorum nasıl olucak
esra123- SuzanYzr akşama kadar hareket halindeyim evin içinde hiç boş durmuyorum hurma yiyorum bol bol squat yapıyorum hiç biri işe yaramıyor 🤷🏻♀️
SuzanYzr esra123- bende sürekli haraket halindeyim arada bir belime veya kasıklarıma ağrı geliyo heh diyorum heralde sancım gelecek ama gelen giden yok