pnrgzms Selam ben suan cok kararız kaldm bılmedfm ıcın müslin battaniye nasıl kullanılıyor ınce ya cokmu lazm özelliği nedir bilgili anneler cevap yazabılırmı🤗
Mervclk pnrgzms çok yönlü kullanabilirsin ben 3 tane almıştım sürekli kullandim pusete ortersin bebege örtü olur emzirirken üstüne alabilirsin benim bebeğim temmuzda doğdu yazin çok kullanışlı oldu incecik
Hatunnn pnrgzms yaz icin kullanisli olur ama kis icin cok elzem oldugunu dusunmuyorum almadim acikcasi
Liladrian pnrgzms Çok amaçlı kullanımı var. Ben 2 küçük 2 büyük almıştım. Doğumdan sonra daha da aldım. Yıkayıp yıkayıp kullanıyoruz. Kesinlikle alın.
Deletedmom397 Müslin örtü hem kundak battaniye puset örtüsü emzirme örtüsü omuz bezi havlu alt değiştirme örtüsü oluyormuş bende dün bitane aldım çok amaçlı pamuklu güzel bişey en azindan bitane olsun :)
deletedmom321 Deletedmom397 anneler kendi için bile kullanıyor banyo sonrası :) çok güzel bir kumaşı var çok faydalı ben 5 tane aldım farklı boyutlarda. Henüz kullanmadım tabi ama çok beğendim çok mantıklı geldi emiciliği yüksek ferah bir kumaş