Momydemet Kızlar merhaba ,31+6 yım. 2 günden beri karnimda bebek toplanır,sertleşiyor. Böyle şikayeti olan var mı?
12mommy Momydemet ben böyle şikayetle gittim sususuz kalmıssindir denildi çünkü sancım o bu çıkmadı nts de sussuz kalınca bebek ve vücut karinda toplanıp kasilirmis
Mucizem_211 Momydemet bende 30 haftalık hamileyim dün biraz yürüdüm bide fazla su içmedim gece 5 kere kasıldı bu haftalarda normal dedi doktor dün kontrolde sordum sancı çıkmadığı sürece bebek suyu gelmediği sürece korkma dedi
bebekveannesiii Momydemet benimki 18.haftada böyle yapıyo neden olabilir kii 🤔hastaneye gitmek gerekir mi
Aysila-1 Bende 27.haftadym son bir kaç gündür oluyor doktoruma sordum günde 10 veya 15 defa olması normal dedi. 4 5 dakika aralıklarla gelmesi ve şiddetli olması tehlikeli dedi. Kasılma normal yani rahim kendini doğuma hazırlıyormuş yalancı sancı
Momydemet bebekveannesiii Yarin kontrolüm var ,o zaman doktora soracağım. Her şeyde hastaneye gitmekten yoruldum😟😪
Momydemet bebekveannesiii yoğun kar yağışı var,şehir dışına kontrole gidiyorum. Muhtemelen bu havada gidemem