Aksa_korkmaz Firstmommy yarım saat önce çıktım kontrolden 22+5 kızımın kilosu 550 gr boyu 54.7 mm gayet iyi dedi doktorumuz. Bayramdan sonra da detaylı ulturason kontrolümüz var inşaAllah ❤️
Aydemirirm Firstmommy benim 21+2de 500 gramdı suan 22 haftaligim ama zaten benim oğlan 1 hafta önden gidiyo 🤷🏼♀️ Bu arada beni doktorumda korkuttu bebegin kilolu diye 🙄 meger normalmis
Arenn Burhandilek kahvaltimda mutlaka yumurta yiyorum haslama genelde 2 3 tane , kasar bolca peynir ve sut tuketiyorum sebzeyle cok aram yok genelde et turu seyler yiyorum 😄😄 .
Minikmucizemveben 21+2 de 448 gr idi bebeğğm şuan 23+3 epey almıştır bakalım bayramdan sonrayı bekliyorum sabırsızlıkla 😊
Maviii Firstmommy bizim 21+1 390 gramdı canım, boyunu sormayı unuttum heyecandan 😊 şu an hali nedir bilmiyorum 🤷♀️
fatmff haceryasar Bende 22+2 yim 4 kilo aldım 30. Haftaya kadar sabit tutmayı çok istiyorum ya da en fazla 2 kilo daha almak. Bu ay daha dikkat edicem
ilknremrh 21. Haftada gitmiştim 370 gramdi boyunu olcemedi cihaz bozuk dedi en minnak benm ki sanırım 😂 bende en son 4 kilo almıştım şuan bilmiyorum