deletedmom87894 Because bence klozet en iyisi misafirlikte alaturkaya gittim zorlandım eğilip kalkarken düşüyordm azdaha😂
gul06_ Because hamilelkte oturmak ne kadar zor olsada alaturka oneriliyir canim hele normal dogum yapmak istiyorsaniz 😊
Lulikli Because valla sağlıklı mı bilmiyorum ama ben alaturka kullanamıyorum çok zorlanıyorum oturup kalkarken 😀
Aselinkooo Because zor olsa da alaturka Herzamann daha iyidir. Normal doğum istiyorsan hele. 🤗 Hijyen açısından da daha kullanışlı buluyorum
SutlacimiYedimmiBen Because alaturka hem hijyen acisindan hemde gunde 10 defa gttiginizi düşünürsek dogal sguat oluyor hamilelere😁
Kelebekbusra SutlacimiYedimmiBen ole valla ama artık evlere koymuyorlar bende alaturka alısamam dıyordum 2 yıldır baska wc olmayınca alafranga olanda kaldık hamıleyken rahat dıyoruz ama saglık acısından dedıgınuz dogru alaturka ıyı Bacaklarımızı bırak yukarı kaldırabılırsek bazen ole yapıyorum ole sağlıklıymış
Leselis Because ikiside var bizim evde son haftalarda hep alaturka olana oturdum doktor tavsiyrsi ile normal dogum oldu kolaylastiriyormus☺️