halideglc 8haftalik hamileyim, herhangi bisey yok karnimda ama onlem almami soyluyorlar, sizce cok pahali seylerin faydasi varmi yoksa maliyeti dusuk seylerde işe yariyormu?bu pahali kremler para tuzagimi?
MerveeD halideglc 8 haftalık Ken olmaz zaten canım daha cok cok kucuk 22+5 iz bende bıle dana hıc bsey yok, pahalı seylere de gercekten hc gerek yok kantaron zeytın yagı dogal yağlar daha mantıklı öyle de böyle de son zamanlarda çatlıyırmus az da olsa burda yazılanlardan gordugum kadarıyla ama bazılarında da hc olmuyormus annemde olmamıs hc ıns Bendede catlama olmaz
Tazee-annee halideglc nr sürersen sür catlıcaksa catlıyo valla 😏 ilk gebeliğimde neler neler sürdüm pahalı kremler badem kakao yagları hiç bişey yoktu taa ki dogumdan cıkana kadar 😂😂 megerse catlamıs dogumdan sonra gerginlik gidince cıktı hepsi ortaya genetik biraz sanıırm
Morprenses halideglc arkadaşım bana şey diyodu mutlaka lierac çok çok iyi. Heryeri çatladı onun. Ben kantaron kullandım. Sadece yanlarım çatladı şuan. Yani bu yapıya bağlı fiyata değil 🥰
Sarisinbiiiranneeee halideglc ben bio oil kullanıyodum yinede biraz olsun çatlağım oldu, son aylara doğru lierac aldım 200₺ verdim iyice çatladım yumuşak bile tutmuyor param çöp oldu bio oil en azından sürdüğünü anlıyorsun o lierac aldığıma bin pişman oldum sırf para verdim diye hala sürüyorum 🧐
Beyzanury Biraz genetik tabi ama 3. Aydan sonra nemlendirme öneriliyor bunu istersen sıradan vücut losyonlarıyla yap istersen doğal yağlarla veya çatlak kremi ile ben bi süre bebe yağı kullandım cildimde bezeler oluşturduğunu görünce haftada 1 kullanmaya başladim cildin gerildikçe kaşıntı yapıp nemlenmeye ihtiyacı olduğunu hissettiriyor zaten hissettikçe bir ürünle nemlendir ama çatlak kremi şart değil. Bana göre para tuzağı sadece adı hamilelik ürünü olduğu için o kadar fazla fiyat olduğunu düşünüyorum 🤷♀️
Deletedmom623737 halideglc 3 3 bucuk aylık gebeyken başladım ben bir şeyler kullanmaya yanı karnım hafif çıkmaya başlayınca kullanmaya başladım ben biooil çatlak kremi kullanıyorm çokta pahalı degil bide zeytin yağı kullanıyorm ama ne kadar kullanırsan kullan vucut çatlamaya meyilliyse çatlıyor ama en azından cok çatlamamak için önlem almak iyi
Sarisinbiiiranneeee Deletedmom623737 asla asla alma paraya değmiyor bio oil bile daha iyi zaten en fazla ona verilir max para 😔 Hindistan cevizi yağı da güzel hem vücuda bakım yapıyor heryerine sürebilirsin
Beyzathelight Lierac ve biooil kullanıyorum hamilelik öncesinde de kullanıyordum ve lierac’ın önlediğini düşünüyorum. Çatlağa meyilli bi cildim var ama düzenli kullanıyorum 35. Haftadayım çatlak oluşmadı
lunam halideglc bence para tuzağı. ben 31.haftamdayım, 20.haftamdan beri düzenli olarak aynısefa yağı balsamı, kantaron yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Şükür bir çatlağım yok. Ürünler hamilelikle ilgili olunca fiyatlar hemen 2-3 katına çıkıyor. O yüzden çatlak yağı kremi vs adı altında hiç bir şey almadım.
Fasulyem2 halideglc dalinin vazelini kullanıyorum muhteşem nemlendiriyo kızım için almıştım hamilelikten önce şu an sadece onu sürüyorum karnıma banyolardan sonra aklınızda olsun. İlk hamileliğimde düzenli nemlendirici kullanamamıştım yine de karnımda çatlak olmadı sadece üst bacagımda oldu sürersen gögüsler bacaklar büyüyen heryerine sür😁
Esra3890 halideglc şart değil bence aktardan badem yağı yada sarı kantaron yağı alıp surebilirsiniz zeytinyağıda iyi oluyor birazda genetik yapınizda varsa ne yapsanız da çatlar benim genetigimde yok 2. Doğumum olcak hiç çatlağım olmaz bişey kullanmadım
Hhilall37 halideglc genetik faktörler yanında çatlağı önlemek için bol su içmek şart, sarı kantaron yağı, avokado yağı vucut nemlendirici kremler kullandım ve kullanıyorum 34+5 oldum henüz bir çatlağım yok doğumdan sonra da olmaz inşallah
Hzlkaya halideglc kızımda lierac ve bebek yağı kullandım hiç çatlamadım ama oğlumda aynılarını kullanmama rağmen çatladım biraz hızlı kilo aldım yani sadece kremle olucak şey değil vazelin bile işe yarar bol su içip kiloya dikkat ederseniz bide vücut meselesi çatlamaya müsaitse her türlü çatlıyor