Mimik Mervekrmn aaaa, tüh…. Ben direk perinatologdan randevu almistim, sonradan detayli yok diye gorup iptal etmistim de, benim gibisin sandim😅
Mervekrmn @Mrvsmt2502 artık devletlerde degısmıs en ıyısı paran olucak ozele gıdıceksın hıc surunmuyceksın boyle
Hilalkhrmn417 Mervekrmn 23. Hafta da bakmıyorlar zaten detaylida.. benim 22. Haftamda baktılar özel de 600 TL ye
Mervekrmn @Mimik oyle yaptım zaten bugun bıldırım gelınce detaylı ultrasyon yapılmamaktadır dıye ıptal ettım bende yanı randevume 1 gun kala da boyle olması ınanılır gıbı degıl😀
Ysgl26 İşte bu yüzden paraya kıyıp özele gidiyorum. Devlet hastanelerine bile güvenemeyeceksek napalım 500-600 artık napalım. Sağlık bu bi kerelik bişey.
Mervekrmn @Ysgl26 tabıkı oyle bı can tasıyorsun bı sorumlulugun var hersey nasıp kısmet herseyın hayırlısı
Feyzadmr Mervekrmn Bende Bursa şehir hastanesinden aldım Şubat’ta gidicem fakat size bir kağıt veriyorlar detaylı usg olduğuna dair hatta o kağıtla gidiyorsunuz yani öyle değişiklik yapmaları değişik olmuş belki sizede öyle bir kağıt vermişlerse bir ihtimal detaylı usg olabilirsiniz
Mervekrmn @Feyzadmr yok bana bısey verılmedı maalesef randevu dusurmeye ugrastım dusurdum 1 gun kala da boyle bıseyle karsılastm