Esraaa17 Tup bebekte hamileyim daha yolun başındayız ama çok merak ederek soruyorum normal doğum yapan varmi yoksa hep sezaryan mi oldunuz bilgilendirirseniz sevinirim
blueberyy00 Esraaa17 olan belki vardır burda daha geniş alan daha fazla kişi görüyor ama benim çevremde hep sezeryan oldu
Kubra-nisan Esraaa17 ben tam olacaktım sancılarım vardı bebeğim kanala inmemişti bekleyebilirdik de eltim benim için çoktan yatış almıştı bile sezeryan için 😒
Flyderndkk Esraaa17 zaten tedaviyle bebek sahibi oluyoruz. Kıymetli gebelik olarak geçiyor genel olarak. Normal için bekleyip riske gerek olmadığını düşünüyorum. Doktorlarda genelde sezaryen yapıyor sanırım
Duygudikicidkc Ben doktoruma sordum ona bebeğin duruşu bizim açılma seviyemiz karar verir dedi yani illa sezaryan olur diye bişey yok ama doktorlar riske atmak istemiyorlar genelde sezaryan yapıyorlar
amineravza Tüp bebekte bir risk yoksa normal bebekten bi fark olmuyor doğumda tamamen size kalmış ister normal ister sezeryan
Deletedmom_33 Esraaa17 Benimde tüp bebek ama sanırım sezeryan olacağım ay sonu netleşecek. Bebek 2 hafta önde kafası da 3 hafta. Doktor belli bir kafa çapında normal doğum olmaz dedi