Semanurozgan Cuma günü sezeryan günüm belli olucak korku stres heyecan herşey var dün geve sancım vardı ntsye bağlandım sancılarım düzensiz ama bebeğim kasılıp kalıyor cumaya kadar dayanmayi düşünüyorum 🙈 rabbim sağlıcakla almamızı nasip etsin inşallah
Yagmur34 Semanurozgan bende 38 +3 olduk karnım semsert oluyo aksamları özellikle yarın belli olucak bizimde
cerenmina Semanurozgan Amin.. 38+1 im ben de . Gecen hafta doktorum normal bekleyelim dedi ama nedense benim içimden sezaryen a dönecek gibi hissediyorum. Çünkü hem kemik basık hem de Rahimin orada cep tarzı bir varmış.. bakalim yarin kesin bir şey söyler. Özellikle geceleri bebeğim kasiliyor bel ve Rahim ağrım oluyor ama düzensiz
FatihBatur Semanurozgan bennn :) 37 +6 yim haftaya salı günü icin gun aldım nst de sancım cikmiyor ama benim de ara ara kasılmalarım oluyor doktorum magnezyum iç iyi gelir dedi ama ilac içemiyorum 🤷🏼♀️
Semanurozgan cerenmina sadece bende oluyor zannediyordum megerse herkes aynıymış dün o şekilde ağrım oldu sancım varmış gittim hastaneye
cerenmina Semanurozgan benim nst de çıkıyor sancim normalde. Ama düzensiz. Bir tek cuma çıkmamıştı o gün bebeğim de çok sakindi mesela
Semanurozgan cerenmina valla aynı ben geçen hafta çarşamba girmiştim normal çıktı nst o günde çok sakindi dün akşam kasılıp duruyodu meğer sancı varmış cuma kontrolum var bakalm ne dicekler
cerenmina Semanurozgan benim de yarın kontrolüm.. Cumaya benim tekrar nst ye çağırır herhalde . Anlayamıyorum doktorumu bazen..
Semanurozgan cerenmina haftamız geldiği için fazla bekletmezler bence artık 39 da alırlar diye düşünüyorum
Semanurozgan FatihBatur benim bı kalça ağrım var geceleri doktora söyledim oda dedi günün. Azalmış dayan dedi dayanmaya çalışıyorum
FatihBatur Semanurozgan benim De 1 haftam kaldı Allah kısmet Ederse evde magnezyum varsa içebilirsiniz iyi geliyor bende var suya atılıp içilenden ama hamilelikte ilac fobim gelişti resmen 🤦♀️ İlac içemiyorum