elfffffslu 20+5 hftalık hamileyim bugün detaylı ultrasona gittim beyninde kist olduğunu,takip edilmesi gerektiğini kendinden yok olabileceğini söylediler daha önce böyle bir şey duyan başına gelen var mı acaba moralim çok bozuldu
Semanurozgan elfffffslu benim kendimdede var bebeğimdede olduğu soylenildi detaylım temiz çıkmıştı ama geçen hafta kist olduğunu tekrar duydum doğar doğmaz beyin cerrahi doktoru görücek inşallah zararlı bir durum değildir 🤲
Babybaby033 elfffffslu 17 haftalığım bana da dediler kendiliğinden geçecek dedi doktor ama düşünmeden duramıyorum
elfffffslu Babybaby033 kesinlikle bende öğleden sonra randevum var doktorumla görüşeceğim inşallah sıkıntı olmuyordur ya
elfffffslu Babybaby033 perinatolojiden randevu alıp orayla görüşmemi söyledi bir şey demedi en kısa zamanda randevu alıp gideceğim
elfffffslu Babybaby033 kesinlikle inşallah bende iyi haberlerle dönerim doktoruma sordum geçer diyorlar sizce ne olur fln dedim onlarla görüşürsün dedi hiç içimi de rahatlatmadı gerçekten de çok korkuyorum