Usui Kızlar ya kafama takılıyor şu hafta mevzusu🤔 doktorlar ik adet olduğun günden hesaplıyor ama nasil mümkün oluyo adetken iliski olmuyor ve bunun döllenmesi falan filan var . Bebeğin gelişimine göre mi yapılıyor hesap?
Hatunnn Usui adet oldugumuz gunden baz alinmasinin yumurtanin o donemde olmus olmasi yumrta yaşindan geliyor yani tup bebekte bile mesela yine adet gunu baz aliniyor
Patito__ Usui herkesin dollenme gunu farklidir ve bu yuzden on gun fark koyarlr assa yukari dogum gerceklesir yumurta olustugu andan itibaren buyuyor ve canli o da cocugun bir evresi diye dusunuyorum
Kadze Usui bende ultrason haftasına göre adet tarihi girildi mesela 3bucunay adet olmadım kese görünüp hafta belli olunca ona göre sat girdi doktor duzenli yumurtlamada adet baz alınıyor tabi
Busrayildiz Usui canım senin hamileliğinin kaçıncı haftasındasın detaylı ultrasona girdiysen sana tarih verecektir mesela ben 12 Ocak ta son adet tarihi gördüm ama detaylı ultrason da 6 gün geç döllenme oluşmuş yani 18 inde hamile kalmışım sana da söylerler
Papatyamoms Sen henüz adetliyken daha yumurtan olgunlaşmaya başlıyor yeni bir şans için, adetin bittiğinde olgunlaşması devam ediyor takı 14.güne kadar ortalama sonra adetin ilk gününden beri bu güzel yolculuk için büyüyen yumurtanız çatlıyor ve sperm gelmesini bekliyor sperm geliyor 14.günü ve yumurta dolleniyor 3 4 gün içerisinde rahime ulaşmış oluyor ve kendine yer ediniyor hızla bölünmeye başlayıp bebeğiniz büyümeye olgunlaşmaya başlıyor yani aslında herşey o ilk adet gününde başlıyor
Usui iremby bizim bi arkadaşın annesi mesela adet bitiminden sonraki hafta döllenme oluyo ondan sonra dolleniyo diye ordan hesaplar. Valla ben kocakarı hesabına daha çoktur güvenirim😁❤️