_beybisolar123 İkili testimizde trisomiy riski yüksek çıktı ve ultrasonda bunu tetikleyen bikac tane bulguya rastladı doktor şuan amniyosentez için randevu verdiler bu durumu yaşayan varmı şuan kafam çok karışık ne yapacağımızı bilmiyoruz
minikkoalammm _beybisolar123 yeğenim için dendi detaylı da normal çıktı sağlıklı da doğdu detaylıyı bekle istersen cnm amniyosentez yaptrma oda zararlı diyorlar aslında amniyosentezden önce bi detaylıya sokması lazımdı
Seda09 _beybisolar123 benim de 3 lu tarama testim riskli çıktı canım ve amniyosentez yaptırdım çok şükür raporumuz temiz çıktı
_beybisolar123 Normal ultrason cihazında yarım saat filan bakıldı 3 farklı doktor tekrar tekrar muayene ettiler beyin gelişimini tamamlamamış parmak ayrımları oluşmamış haftasına göre geriden geliyor bide bağırsakları disardaymis. Bu şekilde ya ölü doğum olur yada dogsada yaşamaz dediler 😭
Seda09 Hayır ultrason da sadece bebeğin suyu fazla olduğu çıktı detaylı ultrason da yani başka bsey demediler
_beybisolar123 Baltopu2 nasil anlatsam bilmiyorum ama sadece test bisey siylemek icin yeterli degil ultrasondada bunu destekleyen seyler olmali demisti doktorumuz malesef de bzim birkac tane vardi bagirsaklari disarda beyni bi taragi olusmamis haftasina gore geriden gekiyordu onun icin acil gitmistik amniyosenteze ama malesef test gunu iceri girdigimzide kalbi durmustu
Baltopu2 _beybisolar123 çok üzüldüm acınızı hatirlattigim için özür dilerim gerçekten kusura bakmayın,bizim ultrasonda bulgu yok herşey normal ama perinatoloji baksın bir de dedi
_beybisolar123 Baltopu2 yok hic sorun degil.nerden bileceksinizki hersey takdiri ilahi Sizin icinde insallah bi sorun cikmaz hersey yolundadir
Baltopu2 _beybisolar123 kaç haftalıktı kalbi durduğunda peki,sezaryenlemi alındı yoksa doğummu oldu..16 haftaligiz biz eğer öyle birşey olursa kalbi durursa sanırım doğum yapcam Allah korusun
minik_civciv5 Baltopu2 merhaba, ben de bi kaç ay önce trisonomi 18 yüksek çıktı , biz detaylıyı bekledik ve detaylı da hiçbir bulguya rastlanılmadı. Her zaman testler doğru olmayabilir , henüz doğurmadım ama kontrollere gittiğim de bir sorun yok diyor doktor
Baltopu2 minik_civciv5 teşekkür ederim,ultrasonda bulgu yoksa zaten önemi kalmıyor ama insanın yine de içi içini yiyor detaylı haftamıza daha çok çünkü,inşallah bizimkide sağlıklıdır
Baltopu2 minik_civciv5 teşekkür ederim,ultrasonda bulgu yoksa zaten önemi kalmıyor ama insanın yine de içi içini yiyor detaylı haftamıza daha çok çünkü,inşallah bizimkide sağlıklıdır
minik_civciv5 Baltopu2 inşallah evlatlarımız sağlıklıdır , ben de bazen korkuyorum hala ama üzülmek de fayda etmiyor , bebeğimiz için iyi olmalıyız 🤍
Baltopu2 minik_civciv5 bulgu çıkmadıysa detaylıda siz zaten korkmayın ben detaylıyı bekliyorum inşallah benmde çıkmaz