Sarensall Merhaba Sevgili Anneler. İnstagramda bi yardım sayfasına denk geldim anne ve bebekler için yardım topluyorlardı bende bebeğimin yenidoğan kıyafetlerini gönderdim ama uzun sebeplerden dolayı gereken yerlere ulaşmadığını ve dolandırıcı olduklarını düşünüyorum gerekli şikayetlerde bulundum. Daha sonra bu yardımlaşmaya daha fazla dahil olmak istedim ve bende sayfa açtım. İhtiyaç sahibi bebekler öncelik olmak üzere hamile annelerlede yardımlaşma yapılacak bu sayfayı büyütmek için bana yardımcı olabilir misiniz👩👧👦 Hamileyken yada ilk bebeğimizde fazlasıyla heyecanlanıp fazla fazla aldığımız eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırabiliriz başta kendim olmak üzere, sağlıcakla kalın, yavrunuza sağlıkla kavuşun🙏👼🏻 bebek_yardm_sayfa
Sarensall Sarensall ihtiyacı olanlar Dm den mesaj atabilir, isimsiz paylaşım yaparım ve yardımda bulunmak isteyen kişiyle irtibat kurmalarını sağlarım. Benim kendi instagram hesabım nurgulonsal beni de merak edenler buradan bakabilirler☺️
deletedmom321 Sarensall güzel olmuş teşekkür ederiz benim ilk gebeliğim henüz aldıklarımı kullanamadım ama sayfanızı takip edeceğim kullanmadığım şeyleri göndermek isterim. İhtiyacı olan minişler faydalansın inşallah:)
Sarensall deletedmom321 çok sevinirim bebeğiniz biraz büyüynce saklamak istediklerinizin dışındakileri ihtiyaç sahibi yeni anne olacaklara gönderebilirsiniz amacımız güzel yerlere ulaşır inşallah🙏❤️