Serapcemre Kızlar 15.haftamdaym hiç kusmamıştım dün ıkı kere kustum ama cok fena kustm bu haftadan sonra kusmaya başlamam demi:( hala midem bir garip
kahvesever__ Serapcemre o insandan insana değişir bazıları hamile olduğunu öğrendiği zamandan bu zamana kusar bazıları ise hamileliğin ortasında başlar onu bilmeyiz yani
Leylasiva21 Serapcemre benim 10 haftada başladı 20 haftaya kadar sürekli kusuyordum çok şükür iki haftadir düzeldim. Ama tabi hâlâ et baharat yagli yiyemiyorum
gamzecee Serapcemre her an herşey olabilir 12 haftalıkken kusmaya başladım 15 haftalık oldum bugün tüm gün eşime ağlıyor ben kusmak istemiyorum diye😂
Leylasiva21 Serapcemre sağlıklı olsunda sizde dikkat edin Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
Serapcemre gamzecee ya demeyin öyle daha kusmadım dün yediğim mi dokundu die düşünmüyor değilim😒ne bilem bir garibim
gamzecee Serapcemre aaa belki bir kere olduysa dediğinizde olabilir devam ederse dr. sorun prilam diye bulantı ilacı var o iyi geliyormuş belki onu önerir
Serapcemre gamzecee ya yedim onu cıkardım sonra gece kustum rahat 2kilo falan hamıle kaldıgımdan beri hiç kusmadım ki ben neden oldu bilmıyorm başta prilam verdi kusarsam die hiç kullanmadım ama bgün daha olmadı
gamzecee Serapcemre o zaman biraz bekleyin tekrarlarsa bilinki geliyor gelmekte olan olmazsalar dediğiniz gibi gediğiniz birşey yada üşütmüşünüzdür